Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Meghan Markle



Meghan Markle: Επιστρέφει στην τηλεόραση και θα έχει ρόλο- έκπληξη

Όσο και αν σου ακούγεται περίεργο, η Meghan Markle επιστρέφει στην τηλεόραση! Μην περιμένεις όμως να την δεις στη σειρά Suits, από την οποία και έγινε γνωστή, ούτε και σε κάποια άλλη αντίστοιχη!



Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μοίρασαν χαμόγελα σε μικρούς ασθενείς

Την Τρίτη ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, συναντήθηκαν με παιδιά που πάσχουν από διάφορες ασθένειες τα οποία βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του θεσμού των WellChild Awards.



Γιατί η Meghan Markle φοράει συνέχεια ψηλοτάκουνα

Μπορεί να είναι η Dutchess του Sussex και μπορεί οι εμφανίσεις της να...είναι μελετημένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί έστω και για μία φορά να προτιμήσει φλατ παπούτσια για να ξεκουράσει και την πονεμένη αλλά κομψή πατούσα της.



Meghan Markle: Φόρεσε για δεύτερη φορά τα παπούτσια του γάμου της

Η Meghan Markle ξεχωρίζει για τις κομψές εμφανίσεις της, καθώς σε κάθε δημόσια εμφάνισή της καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα. 


Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πατέρα της Meghan Markle που προκάλεσε αντιδράσεις!

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το γάμο της κόρης του Meghan Markle, παραχώρησε ο Thomas Markle σε βρετανική πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και τα βρετανικά μέσα σχολιάζουν πως ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ έκανε κάτι που είναι ανεπίτρεπτο.



To πανάκριβο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στη Meghan Markle στην πρώτη τους solo εμφάνιση!

Η Δούκισσα του Sussex κατάφερε χθες να στρέψει ξανά τα βλέμματα όλων πάνω της στην πρώτη της σόλο εμφάνιση σε επίσημη επίσκεψη με τη βασίλισσα Ελισάβετ πλάι της.