Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Μέγαρα



Μεγάλη κατολίσθηση στο Αλεποχώρι: Ξανά κλειστός ο δρόμος προς Σχίνο Κορινθίας

Mια ακόμα μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στον δρόμο από το Αλεποχώρι προς τον Σχίνο Κορινθίας, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι πάλι κλειστός.



Μέγαρα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 24χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 24χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει το 4χρονο παιδί της συντρόφου του στα Μέγαρα.



Συνελήφθη 64χρονος για τη φωτιά σε οικισμό στα Μέγαρα

Ένας 64χρονος άνδρας φαίνεται ότι προκάλεσε τη χθεσινή φωτιά στον οικισμό Αγία Τριάδα των Μεγάρων, η οποία απείλησε σπίτια και προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί και μεγάλες καταστροφές. 



Διακοπή νερού αύριο σε Μέγαρα, Μαγούλα, Ρεθυθούσα και ΕΛΠΕ Ελευσίνας

Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει πτώση πίεσης έως διακοπή νερού στο Δήμο Μεγάρων και συγκεκριμένα στις περιοχές: πόλη Μεγάρων, Νέα Πέραμο, Βλυχάδα, Νεράκι, Λουτρόπυργο, στην πόλη της Μαγούλας, στη νήσο Ρεβυθούσα (εγκαταστάσεις φυσικού αερίου) και στις εγκαταστάσεις ΕΛΠΕ Ελευσίνας (ΠΕΤΡΟΛΑ).



Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στα Μέγαρα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, στα Μέγαρα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα αυτοκινήτων «39ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ».



Στο αεροδρόμιο Μεγάρων ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού [ΦΩΤΟ]

Επίσκεψη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεγάρων πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.