Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μεγάλη Βρετανία



Ενθρονίζεται μετά από 31 χρόνια νέος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας! Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Λονδίνο

Στη Μεγάλη Βρετανία χτυπά η καρδιά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, αφού λαμβάνει χώρα η ενθρόνιση μετά από 31 ολόκληρα χρόνια νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας με τους πιστούς να βιώνουν αξέχαστες και ιστορικές στιγμές. Η σημερινή ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.



Σε λίγες ώρες η ενθρόνιση μετά από 31 χρόνια νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας! Ποιοί θα παρευρίσκονται- Όλες οι προετοιμασίες

Στη Μεγάλη Βρετανία χτυπά η καρδιά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, αφού σε λίγες ώρες (σ.σ. 13.00 ώρα Ελλάδος) θα λάβει χώρα η ενθρόνιση μετά από 31 ολόκληρα χρόνια νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας με τους πιστούς να βιώνουν αξέχαστες και ιστορικές στιγμές.



Βρετανία: Παραιτήσεις υπουργών λόγω Μπόρις Τζόνσον

Οι υπουργοί Άμυνας, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους σήμερα το απόγευμα, αφού ανέλαβε την πρωθυπουργία της Βρετανίας ο Μπόρις Τζόνσον.



Αυξήθηκαν οι Έλληνες που ψηφίζουν από Μ.Βρετανία - Καταμέτρηση ψήφων απόψε

Αύξηση των εγγεγραμμένων Ελλήνων ψηφοφόρων της Βρετανίας που ψήφισαν για τις ευρωεκλογές της Ελλάδας παρατηρήθηκε στην φετινή εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου (25/05). 



Δημοσιογράφος του BBC αποκάλεσε "χιμπαντζή" το βασιλικό μωρό και απολύθηκε

Το BBC απέλυσε έναν Βρετανό ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος έστειλε ένα τουίτ με την εικόνα ενός χιμπαντζή που φοράει ρούχα κάτω από την επικεφαλίδα «το Βασιλικό Μωρό φεύγει από το νοσοκομείο».

 

Το Tweet

 



Λονδίνο: Τρεις τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι

Τρεις τραυματίες, εκ των οποίων μία γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός επίθεσης με μαχαίρι, που έλαβε χώρα πριν από λίγο στο Λονδίνο.

Ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, τα τραύματα των δύο ανδρών δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, ενώ και τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα.