Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

MEGA ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ



Αυλαία σήμερα για τον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Τι θα δούμε στο 9ο επεισόδιο

Ο πρώτος κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνεται σήμερα, στις 22:30 στο MEGA.



Σειρά Άγιος Παΐσιος: Από το μέτωπο του Εμφυλίου στο Άγιον Όρος – Το μεγάλο δίλημμα και η απόφαση – Σήμερα το 8ο επεισόδιο

Με την προβολή του όγδοου επεισοδίου, στις 22:30 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συνεχίζεται σήμερα η ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία έχει κατακτήσει το κοινό από την ήμερα που έκανε πρεμιέρα.



«Άγιος Παΐσιος»: ‘Ερχεται το 8ο επεισόδιο

Στο 8ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, παρακολουθούμε τα πρώτα βήματα του Αρσενίου στον μοναχισμό αλλά και τα διλήμματα που αντιμετωπίζει.



Σειρά Άγιος Παΐσιος: Η αναχώρηση για το μέτωπο, η προσευχή στην Παναγία και το παράδειγμα για τους συστρατιώτες – Σήμερα το 7ο επεισόδιο

Με την προβολή του έβδομου επεισοδίου, στις 22:30 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συνεχίζεται σήμερα η ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία έχει κατακτήσει το κοινό από την ήμερα που έκανε πρεμιέρα.



«Άγιος Παΐσιος»: ‘Ερχεται το 7ο επεισόδιο

 Στο 7ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, παρακολουθούμε την πορεία της οικογένειας Εζνεπίδη και του Αρσενίου μέσα στις δύσκολες περιόδους των πολέμων.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 7:



Σειρά “Άγιος Παΐσιος”: Το 6ο επεισόδιο κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού

Για ακόμα ένα επεισόδιο η σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρσα στον Ουρανό» κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.