Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

μαζεμα



Τρικ για να μαζέψεις όλα τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα εύκολα και γρήγορα

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές όμως τα ατυχήματα συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας. Ακόμα και όταν σπάσει κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο ή κάτι που έχει χρηματική αξία αν όχι και συναισθηματική ή αν σπάσει απλά ένα γυάλινο ποτήρι, αυτό που έχει σημασία είναι να μην τραυματιστεί κανένας. 



9 έξυπνοι τρόποι να μαζέψετε τα καλοκαιρινά ρούχα χωρίς να πιάνουν χώρο

Τα πρώτα κρύα άρχισαν και η μισητή στιγμή που πρέπει να ξεσκαρτάρουμε τα παντός καιρού ρούχα και να αποθηκεύσουμε τα καλοκαιρινά, έφτασε.



Ο Γκλέτσος για την απεργία πείνας: Ή θα κερδίσουμε ή θα με μαζέψουν

Ξεκίνησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως είχε προειδοποιήσει την απεργία πείνας για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας. Ο Δήμαρχος Στυλίδας είχε την διαβεβαίωση από το υπουργείο Παιδείας πως το εξεταστικό κέντρο θα παραμείνει.

 



Μαζεύεις τα καλοκαιρινά και δεν έχεις θήκες φύλαξης; Κανένα πρόβλημα!

Ας υποθέσουμε ότι δεν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν ειδικό συρτάρι με θήκες φύλαξης και αρωματικά ρούχων και έχουν προ πολλού μαζέψει τα καλοκαιρινά. Πέσαμε μέσα; Μήπως ξέχασες να αγοράσεις τις ειδικές θήκες για τα ρούχα; Και αυτό, ε; Κανένα πρόβλημα! Σου έχουμε την σούπερ εναλλακτική!



Τέσσερις εύκολοι τρόποι για να μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά

Έχει συμβεί σε όλους μας: Ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι πέφτει από το χέρι και ο χώρος γεμίζει με σπασμένα γυαλιά.

Και μπορεί το μάζεμα των μεγαλύτερων κομματιών είναι εύκολο, τι γίνεται όμως με εκείνα τα μικροσκοπικά που καταλαβαίνεις την ύπαρξή τους μόνο όταν το πόδι σου έρθει σε επαφή μαζί τους;



Κόλπο για να μαζεύετε τη σκόνη σε δευτερόλεπτα

Είναι απίστευτο το τι μπορείτε να κάνετε για να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο τη ζωή σας μέσα στο σπίτι.


Σήμερα σας έχουμε ένα εκπληκτικό κόλπο με το οποίο θα μπορείτε να «μαγνητίζετε» τη σκόνη από τα έπιπλά σας χωρίς ουσιαστικά να κάνετε τίποτα.