Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μαυροειδακος



Στράτος Μαυροειδάκος: Κανένας αστυνομικός δεν θέλει να είναι σε θύρα γηπέδου

Στον κατάλογο των 200 σκληρών χούλιγκαν, που παραδόθηκε στον Άρειο Πάγο, αναφέρθηκε την Τετάρτη (13/12) ο Σταύρος Μαυροειδάκος, τονίζοντας πως «είναι γνωστοί όλοι αυτοί, έχουν καταδίκες». «Κανένας αστυνομικός δεν θέλει να είναι σε θύρα γηπέδου» τόνισε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Αστυνομικών και Ειδικών Φρουρών κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης και συμπλήρωσε πως «η αστυνομία



Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ: Βλέπω συναδέλφους σαν Ρωμαίους σε γαλατικό χωριό με τις ασπίδες πάνω από τα κεφάλια τους

Ευτράπελη ήταν πραγματικά η νέα επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για την ανακατάληψη των δύο κτιρίων από ομάδες αντιεξουσιαστών στο Κουκάκι.



Αιχμές Μαυροειδάκου για την ηγεσία της ΕΛΑΣ – “Κάποιοι δεν μπορούν να φέρουν το σωστό αποτέλεσμα”

Την ανησυχία του και την οργή για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια εξέφρασε μιλώντας στο newsit.gr ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. Αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Μαυροειδάκος καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος επιχειρησιακός σχεδιασμός.



ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Οι κουκουλοφόροι ήθελαν νεκρούς στο ΑΤ Πεύκης

Την εκτίμηση ότι οι κουκουλοφόροι που πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης ήθελαν νεκρούς έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Ο συνάδελφος σώθηκε επειδή μπήκε στη θωρακισμένη σκοπιά. Είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση.