Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

μαυρη λιστα



Εχετε διαβάσει τη μαύρη λίστα του Κυριάκου;

Αναλυτική λίστα με τα κοινοβουλευτικά πεπραγμένα των βουλευτών του, αλλά και την αξιολόγηση της παρουσίας τους στα media και τις εκλογικές τους περιφέρειες έχει στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Η μαύρη λίστα των «φορολογικών παραδείσων»

Οι Υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ενέκριναν τον πρώτο ευρωπαϊκό κατάλογο φορολογικών παραδείσων και μη συνεργαζόμενων δικαιοδοσιών, μετά από δύο χρόνια αγώνα ερευνών, επαφών και εσωτερικών διεργασιών. Ο κατάλογος περιέχει τρεις διαφορετικές διαβαθμίσεις.



Η μαύρη λίστα των αεροπορικών εταιρειών

Η Κομισιόν έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τον επικαιροποιημένο κατάλογο αερομεταφορών της ΕΕ και τον κατάλογο των μη ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών που δεν πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες αυτές που μπήκαν στη μαύρη λίστα της Κομισιόν, υπόκεινται σε απαγόρευση λειτουργίας ή λειτουργικούς περιορισμούς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Στη "μαύρη λίστα" ο Μουζάλας

Στη «μαύρη λίστα» μπαίνει ο Γιάννης Μουζάλας ενόψει ανασχηματισμού, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τις επιδόσεις του υπουργού στο μεταναστευτικό.



"Μυρίζει" ανασχηματισμός μετά την ΔΕΘ - Ποιοι υπουργοί έχουν μπει στη μαύρη λίστα

Την εικόνα που επικράτησε στο υπουργικό συμβούλιο από το οποίο δεν είδαμε ούτε ένα τηλεοπτικό πλάνο την Τετάρτη, ούτε ακούσαμε εισήγηση του πρωθυπουργού περιγράφει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.



Προστέθηκε ακόμα ένα όνομα στη "μαύρη λίστα" των ΗΠΑ

 Ένας γαλλομαροκινός, πρώην μέλος της γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, νυν μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), προστέθηκε στη μαύρη λίστα των «ξένων τρομοκρατών»  από τις ΗΠΑ. Φέρεται μάλιστα να συνδέεται με τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 και στις Βρυξέλλες τον Μάρτιο.