Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μαυρη



Σε πέντε μέρες επίσημες ανακοινώσεις για τη μαύρη τρύπα του γαλαξία μας

Θα έχουμε σε πέντε μέρες επίσημες ανακοινώσεις για "αποδείξεις" σε ό, τι αφορά την κεντρική μαύρη τρύπα του γαλαξία μας; Αναταραχή στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα από την προαναγγελία μας ανακοίνωσης με ταυτόχρονη συνέντευξη Τύπου σε έξι χώρες του κόσμου.



Κι όμως η σοκολάτα κάνει καλό στα μάτια!

Πολύ καλά νέα για τους λάτρεις της σοκολάτας καθώς νέα επιστημονική έρευνα έδειξε ότι κάνει καλό στα μάτια!

Η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας μπορεί να συνδέεται με βελτίωση της όρασης σύμφωνα με νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό JAMA Ophthalmology.



Προσοχή: Αυτός είναι ο μεγάλος μύθος για τη μαύρη ζάχαρη

Η αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης έχει αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία και το σωματικό βάρος, γεγονός που στρέφει πολλούς καταναλωτές στην αναζήτηση πιο υγιεινών εναλλακτικών.

Η μαύρη ζάχαρη είναι ένα είδος ζάχαρης που έχει υποστεί λιγότερη επεξεργασία, συγκριτικά με τη λευκή, με αποτέλεσμα να διατηρεί κάποια ίχνη θρεπτικών συστατικών.



Μεγάλη προσοχή αν δείτε μια μαύρη γραμμή στο νύχι

Όταν ένα άτομο έχει μαύρες ή σκουρόχρωμες γραμμές σε κάποιο νύχι του, οι εξηγήσεις μπορεί να κυμαίνονται από κάτι φυσιολογικό έως κάτι σοβαρό, όπως το μελάνωμα.

Ένα άτομο δεν πρέπει ποτέ να αγνοεί τις αλλαγές στα νύχια του, ειδικά αν είναι κάτι επώδυνο, αν έχει αιμορραγία ή αν έχουν συμβεί χωρίς καμία εξήγηση.

Ποιες είναι οι αιτίες;



8 Δεκεμβρίου: Μαύρη μέρα για τα Χανιά - Το ναυάγιο της Φαλκονέρας και το αεροπορικό στην Κερατέα

Μνήμες από τις δύο μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν βιώσει τα Χανιά και η Κρήτη «ζωντανεύουν» και σήμερα 8η Δεκεμβρίου 2017.

Η 8η Δεκεμβρίου, με ομόφωνη απόφαση που είχε πάρει, στις 9 Δεκεμβρίου του 1969, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, κηρύχτηκε ως αποφράδα ημέρα για τα Χανιά καθώς μέσα σε τρία χρόνια η πόλη δύο φορές βυθίστηκε στο πένθος



02 Οκτωβρίου 1968: Η πιο "μαύρη" σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων!

Το 1968 οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνονταν στο Μεξικό. Ο Μάης του ‘ 68 είχε φέρει ένα παγκόσμιο κύμα αμφισβήτησης, με την χώρα της κεντρικής Αμερικής να έχει έναν λόγο παραπάνω για αντίδραση.