Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

23 °C

Σήμερα, 19. Σεπτεμβρίου 2019

Μαρθίλια Σβάρνα«Το Σημείο Τομής» από την Αμερική στο Θέατρο Altera Pars

«Το Σημείο Τομής» (our basement) της Μαρθίλιας Σβάρνα σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σίμωνα, θα κάνει πMan of God: Ταινία αμερικανικής παραγωγής με ξένους και Έλληνες ηθοποιούς για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως γυρίζεται στην Ελλάδα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ ope.grΗ Μαρθίλια Σβάρνα στο Ρομάντσο rooftop την Κυριακή

Με αφορμή το live της Κυριακής, 9 Ιουλίου στην ταράτσα του Ρομάντσο, η Μαρθίλια Σβάρνα μας μιλάει για τη μουσική της πορεία.
 


Το νέο single των steams

Οι steams στο six dogs το Σαββατο στις 14 Ιανουαρίου για άλλη μια εμφάνιση που θα προστεθεί και θα ξεχωρίσει στο πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας.

Μαζι τους η Μαρθίλια Σβάρνα που για αλλη μια φορά συναντιέται μαζι τους μουσικά !Οι Steams και η Μαρθίλια Σβάρνα στο Six Dogs

Με το πρώτο τους single με τίτλο ‘Feed / Green Fire’, οι Steams δήλωσαν δυναμικά την παρουσία τους.

Απόσπασαν θετικές κριτικές και ενα πραγματικά εντυπωσιακό αριθμό ακροάσεων για ελληνικό unsigned act.Αντεροβγάλτης: Το θεατρικό σήριαλ που ...κόβει την ανάσα (φωτο & βίντεο)

Αντεροβγάλτης:  Ο πιο διάσημος δολοφόνος όλων των εποχών ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας του σε 4 θεατρικά επεισόδια. Δολοφονίες, μυστήριο, φόβος και φήμες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτες μεγεθύνοντας την ένταση και την αγωνία.