Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μαρκλ



Μίντλετον-Μαρκλ: Γιατί δεν τα βρήκαν ποτέ;

Μόνο ένα άτομο μπορούσε να καταλάβει πραγματικά την πίεση, τον ενθουσιασμό και την προσδοκία, και όλα αυτά που περνούσαν από το κεφάλι της Μέγκαν Μαρκλ όταν έβαλε το εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων της στο δάχτυλό της και κοίταξε μπροστά στο βασιλικό της μέλλον: η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.



Συνελήφθη με μαχαίρι σε κλαμπ ο ανηψιός της Μέγκαν Μαρκλ

Ο 25χρονος Τάιλερ Ντούλεϊ συνελήφθη, όταν επιχείρησε να μπει σε μπαρ ενώ έφερε μαχαίρι, κοντά στο Κάστρο Ουίνδσορ. Επικαλέστηκε λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ότι το Λονδίνο είναι «σαν εμπόλεμη ζώνη».



Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γίνονται ταινία και ιδού οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Όπως ήδη γνωρίζεις ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σε τρεις μήνες από τώρα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία παραμυθένια τελετή που θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor στις 12 το μεσημέρι της 19ης Μαΐου.



Ρατσιστικά σχόλια για την Μέγκαν Μαρκλ: Θα μαγαρίσει τη βασιλική οικογένεια με τον σπόρο της

Ο αρχηγός του ευρωφοβικού βρετανικού κόμματος UKIP βρίσκεται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορούμένου μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε η νέα φιλενάδα του για την μιγάδα αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι.



Η ανατριχιαστική σύμπτωση της ημερομηνίας του γάμου του πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν οριστικά στις 19 Μαΐου του 2018. Τι έχει όμως αυτή η ημερομηνία;

Η 19η Μαΐου συνδέεται με ένα από τα πλέον ανατριχιαστικά περιστατικά στην ιστορία της Βρετανίας και των μοναρχών της χώρας αυτής.