Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μαρκ Ζούκερμπεργκ



Απίστευτη παραδοχή για την Cambridge Analytica από τον Ζουκερμπεργκ

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζουκερμπεργκ παραδέχθηκε ενώπιον του Κογκρέσου ότι η Cambridge Analytica υπέκλεψε και τα δικά του δεδομένα.



Ζούκερμπεργκ: Το Facebook θα χρειαστεί «μερικά χρόνια» για να προστατεύει πλήρως τα προσωπικά δεδομένα

Σε «μερικά χρόνια» θα μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα που αποκάλυψε το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων μέσω Facebook, παραδέχθηκε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.



Ο βασιλιάς του Facebook είναι γυμνός;

Με προσωπική περιουσία που φθάνει τα 63 δισεκ. δολ, ο 34χρονος Μαρκ Ζάκερμπεργκ θεωρείται πλέον από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο βάζοντας το όνομά του δίπλα σε άλλους πρωτοπόρους όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζεφ Μπέζος.



Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ «σπάει τη σιωπή του» για τις διαρροές στην Cambridge Analytica

Την απόφαση να «σπάσει τη σιωπή του» έχει πάρει ο CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Μετά από πολλές ημέρες που συζητιέται το σκάνδαλο των διαρροών στην Cambridge Analytica φέρεται να θέλει ναακουστεί η εκδοχή του.



Τι συμβαίνει και μειώνονται σταδιακά οι χρήστες του facebook;

Οι τελευταίες τροποποιήσεις στο News Feed του Facebook είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου που οι χρήστες περνούν στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μόλις υπέγραψε το … συμβόλαιο θανάτου των smartphones

Το ότι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έχει βλέψεις για δυναμική ένταξη του Facebook στον κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας είναι κοινό στον τεχνολογικό κόσμο.