Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μαρίας



Μαριάς: Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια

Οι διαφαινόμενες μεταβολές στη γεωπολιτική σκακιέρα της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων δίνουν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μία νέα ευκαιρία στη χώρα μας να παίξει ένα πραγματικά πρωταγωνιστικό ρόλο στις επικείμενες εξελίξεις», τονίζει σε άρθρο του ο Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του Κόμματος Ελλάδα - Ο άλλος δρόμος, Ευρωβουλευτής και Καθηγητής Θεσμών ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.



Νότης Μαριάς: Να φύγει η Ελλάδα από τη Σένγκεν

Η έξοδος από τη Σένγκεν είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού και της ελληνικής οικονομίας, γιατί θα ανοίξει η δυνατότητα πρόσθετων τουριστικών ροών, που ως τώρα χρειάζονταν βίζα, όπως οι Ρώσοι τουρίστες, υποστηρίζει ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς με αφορμή όσα γίνονται για το προσφυγικό.



Κλαίει και ο Θεός: Τα λόγια της μητέρας της Μαρίας συγκλονίζουν - "Μαρία μου, μάτια μου, ζωή μου! Γιατί παιδί μου, γιατί;"

Κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο η οικογένεια, οι συγγενείς κι οι φίλοι της άτυχης Μαρίας Νταλιάνη τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία. Με δάκρυα στα μάτια κι ένα μεγάλο "γιατί" ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς το γελαστό παιδί έφυγε από κοντά τους.