Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μαντσεστερ σιτι



Η «μητέρα των μαχών» ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Premier League για τις 115 κατηγορίες για οικονομικές παραβάσεις, πλησιάζει

Η μεγαλύτερη νομική «μάχη» στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου πλησιάζει καθώς όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Μάντσεστερ Σίτι και η Premier League συμφώνησαν να παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους «πολίτες» για παραβίαση των οικονομικών κανονισμών της λίγκας σε ανεξάρτητη επιτροπή στα τέλη του 2024.



Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Το ματς της χρονιάς

Oλοκληρώνεται απόψε με ένα σπουδαίο όσο και κρίσιμο ματς στο «Έτιχαντ» η 21η αγωνιστική της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι των δύο μεγαλύτερων διεκδικητών του τίτλου. Οι «πολίτες» είναι… υποχρεωμένοι να κερδίσουν, καθώς υπολείπονται επτά βαθμούς από τους «κόκκινους» και τα περιθώρια στενεύουν.



«Κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού για τη Μάντσεστερ Σίτι»

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρεται στην έρευνα που έχει ανοίξει η UEFA εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι για το FFP και στον σοβαρό κίνδυνο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι «Πολίτες».

Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τα Football Leaks σχετικά με την παραβίαση του Financial Fair Play από τη Μάντσεστερ Σίτι κινητοποίησαν την UEFA, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα επί του θέματος.



Γκουαρδιόλα: Κερδίσαμε αλλά ήμασταν τυχεροί

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε σαν... σίφουνας από το Λονδίνο, κερδίζοντας με 4-0 την Γουέστ Χαμ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η ομάδα του είχε μεγάλη τύχη.



Κύπελλο Αγγλίας: «Βόμβα» με τον αποκλεισμό της Σίτι

Το «μπαμ» της χρονιάς έγινε στην Αγγλία στην φάση των «16» του Κυπέλλου, με την Γουΐγκαν να «πετάει έξω» από τη συνέχεια της διοργάνωσης τη Μάντσεστερ Σίτι!

Μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα μετρά η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο, η δεύτερη που γνώρισε της στοίχισε τον αποκλεισμό από τον αρχαιότερο θεσμό στο Νησί, το Κύπελλο. 



Πρέμιερσιπ: «Αθάνατη» Σίτι - «Πάρτι» για Άρσεναλ και Έβερτον

Η Σίτι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, καθώς με γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 96΄ νίκησε με 2-1 την Σαουθάμπτον.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έδειχνε ότι θα αφήσει δύο βαθμούς, αλλά ο Άγγλος διεθνής επιθετικός «έβγαλε το φίδι από την τρύπα» στο φινάλε των καθυστερήσεων, χαρίζοντας στην ομάδα του την 13η νίκη σε 14 ματς (έχει μόλις μία ισοπαλία).