Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ



Η Χάρις Αλεξίου και η συζήτηση για το αν είναι η μεγαλύτερη φωνή της Ελλάδας – «Ποιος μπορεί να το πει για τον εαυτό του;»

Η Χάρις Αλεξίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο επεισόδιο που προβλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (21/12) από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τη ζωή της, τη μάχη της με τον καρκίνο και τα προβλήματα με τη φωνή της, καθώς και την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι

 

Σαν σήμερα έφυγε ο Μάνος Λοΐζος - Η σπάνια ακυκλοφόρητη ηχογράφησή του

Ο Μάνος Λοΐζος, ο Κυπριακής καταγωγής μουσικοσυνθέτης με σπουδαία προσφορά στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι, έφυγε νωρίς από τη ζωή σαν σήμερα, στις 17 Σεπτεμβρίου 1982, χτυπημένος από την επάρατη νόσο...



Επετειακή συναυλία για τον Μάνο Λοΐζο στο Θέατρο Πέτρας

Με αφορμή τα 80 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Λοΐζου, πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο δημιουργό, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Τραγουδούν οι Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Μίλτος Πασχαλίδης. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού, ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.