Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μανώλης Γλέζος



Το όνομα του Μανώλη Γλέζου πήρε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το όνομα του Μανώλη Γλέζου παίρνει αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με ομόφωνη απόφαση του προεδρείου του, μετά από πρόταση του Δημήτρη Παπαδημούλη και της Ευρωομάδας της Αριστεράς.



Το τελευταίο αντίο στον Μ. Γλέζο και τα συγκινητικά λόγια το Αρχιεπισκόπου

Σε στενό οικογενειακό κύκλο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τη πανδημία, ετελέσθη σήμερα η θρησκευτική κηδεία του μεγάλου αγωνιστή Μανώλη Γλέζου, όπως εξάλλου ήταν και η επιθυμία του. Την εξόδιο ακολουθία ετέλεσε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος ικανοποιώντας την επιθυμία που του είχε εκφράσει προσωπικά ο ίδιος ο εκλιπών.



Ο Μανώλης Γλέζος τιμήθηκε από τον θίασο «Diavol Kommandant»

Το περασμένο Σάββατο στο θέατρο Λύχνος παρευρέθηκε ο ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος και τιμήθηκε από το θίασο «Diavol Kommandant» της Μαριάννας Κυριακάκη.



Εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης τίμησε ο Μανώλης Γλέζος την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μπορεί να είναι 95 ετών, μπορεί να έβρεχε καταρρακτωδώς την ώρα που έμπαινε στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου, αλλά ο Μανώλης Γλέζος δεν πτοήθηκε και τίμησε την επέτειο της εξέγερσης της 17ης Νοεμβρίου.



Συγκλόνισε ο Μανώλης Γλέζος - Γονάτισε στο μνημείο πεσόντων του Αγρινίου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μανώλης Γλέζος, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της απελευθέρωσης του Αγρινίου από τα κατοχικά στρατεύματα στις 14 Σεπτεμβρίου 1944, βρέθηκε χθες στην πόλη και τίμησε τη μνήμη των εκτελεσμένων από τους Γερμανούς αγωνιστές της Μεγάλης Παρασκευής του '44.

 



Ο Μανώλης Γλέζος στα 95 του χρόνια αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του

Η θέληση για ζωή, η δραστηριότητα και η καλή διατροφή είναι το «μυστικό» της μακροζωίας, ανέφερε ο 95χρονος Μανώλης Γλέζος, ως διακεκριμένος καλεσμένος στο Διεθνές συνέδριο με θέμα «Μακροζωία ένας ρεαλιστικός στόχος».