Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Manchester Arena



Τραγωδία στο Manchester: Δεκάδες γονείς αναζητούν τα παιδιά τους μέσω twitter

Μέσω twitter αναζητούν εκατοντάδες γονείς τα παιδιά τους που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε .



Manchester Arena: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα πάντα

«Μια κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη στο Manchester Arena έχει καταγράψει τη στιγμή που ο καμικάζι αυτοκτονίας ενεργοποιεί τα εκρηκτικά»!

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε πριν από λίγο το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC επικαλούμενο πηγές από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

 

Μάντσεστερ: Tο απόλυτο χάος μετά την έκρηξη(βίντεο)

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση του Μάντσεστερ, υπάρχουν επιβεβαιωμένα θύματα, αλλά και τραυματίες. Στην περιοχή έχουν ήδη σπεύσει ασθενοφόρα, ενώ βρίσκονται σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία της περιοχής.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι στιγμές πανικού που έζησαν όσοι βρέθηκαν στη συναυλία στο Manchester arena.



Νεκροί και τραυματίες στο Μάντσεστερ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχουν νεκροί και τραυματίες στο Manchester arena.

Η βρετανική αστυνομία αναφέρει ότι υπάρχουν νεκροί από τις εκρήξεις, ενώ υπάρχουν και πολλοί αιμόφυρτοι θεατές τους οποίους οι αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν από το χώρο.

Περιμετρικά του Manchester Arena βρίσκονται ήδη δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί.



Συναγερμός στο Manchester Arena: Συγκλονιστικό βίντεο από την εκκένωση του σταδίου

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο Μάνστεστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν πολλές και ισχυρές εκρήξεις = από τον συναυλιακό χώρο Manchester Arena όπου απόψε το βράδυ υπήρχε συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε.