Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Μαίρη Χρονοπούλου



Η Μαρία Κανελλοπούλου συγκινήθηκε περιγράφοντας μια άγνωστη ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαρία Κανελλοπούλου έδωσε μια κοινή συνέντευξη με τη Ναταλία Δραγούμη και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς του Mega «Μάνα είναι μόνο μία».

Ανάμεσα σε όσα είπαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός Μαρία Καννελοπούλου θυμήθηκε και μια ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου, που τη συγκίνησε.



«Δεν έπεσε μόνη της, κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι»

Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε μετά από εισαγγελική παραγγελία, για τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης ανέφερε πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης.



Θρίλερ με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – Ενδείξεις ότι έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου, καθώς ανοίγει δεύτερος κύκλος καταθέσεων μετά από εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Την έρευνα διενεργεί το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής μετά από αίτημα των στενών της φίλων για το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.



Μ.Δελαπόρτας για τη Μ.Χρονοπούλου: «Δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμος – Είναι σαν να χάνω τη μάνα μου»

Φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την σπουδαία ηθοποιό, Μαίρη Χρονοπούλου. Η σορός της, έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία μετά τις 11:30, με τους φίλους της να είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η ίδια. Λευκό ήταν και το φέρετρό της, το οποίο μάλιστα, είχε επιλέξει λίγο καιρό πριν.



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν στο καρδιολογικό τμήμα από την περασμένη Δευτέρα, λόγω του ιδιαίτερα χαμηλού δείκτη οξυγόνου που είχε.



Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η όμορφη ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου  Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, εισήχθη εσπευσμένα στο καρδιολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.