Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μαιμου



Μαϊμού σκότωσε μωρό τεσσάρων μηνών

Ένα μωρό τεσσάρων μηνών σκοτώθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό στην Ινδία, όπου μια μαϊμού πέταξε μια πέτρα πάνω του. Το αγόρι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στο σπίτι της οικογένειας στη Βόρεια Ινδία, όταν η μαϊμού πήρε μια πέτρα από τη βεράντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.



«Χρυσές» δουλειές για εγκληματικές οργανώσεις πλαστογραφιών και εισαγωγής προϊόντων «μαϊμού»

Στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων προχώρησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας οι οποίες δραστηριοποιούνταν σε πλαστογραφίες κακουργηματικής μορφής και εισαγωγή στη χώρα μας παραποιημένων προϊόντων επώνυμων εταιριών από την Τουρκία, καθώς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σε αυτές συμμετείχαν μεταξύ άλλων τρεις τελωνειακοί και ένας αστυνομικός.



«Ξαναχτύπησαν» οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία ατυχήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα έπεσε χθες (4/12/2018) μια ανυποψίαστη Τρικαλινή, η οποία κρέμασε στην βεράντα του σπιτιού της μια τσάντα, με το ποσό των 2.500 ευρώ προκειμένου η κόρη της να απεμπλακεί από τις ευθύνες, αφού υποτίθεται είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα.



Έκανε γάμο "μαϊμού" στην Χαλκίδα

Αναστάτωση επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων, μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 έγινε γάμος μαϊμού, μέσα στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.



Ρόδος: Ζευγάρι που διοχέτευε στην αγορά «μαϊμούδες» ξεσκέπασε το ΣΔΟΕ

Ατομική επιχείρηση με «μαϊμούδες» επώνυμων ενδυμάτων και παπουτσιών, που διατηρούσε ένα ζευγάρι στη Ρόδο, εντόπισε το ΣΔΟΕ.

Το εργαστήριο, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, εντοπίστηκε σε τριώροφο κτίριο με επιπλέον επέκταση σε παράπλευρη αποθήκη. 



Η μαϊμού στο Ζάγκρεμπ "ψήφισε" Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

H Ελλάδα κοντράρεται απόψε (21.45) στο Ζάγκρεμπ με την Κροατία, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Σε ζωολογικό κήπο της πόλης, εκεί όπου ζουν μαϊμούδες, οι Κροάτες τοποθέτησαν δύο κουτιά.