Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μαχμούντ Αμπάς



Συνάντηση του Παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς και του ηγέτη της Χαμάς Χανίγια με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς και ο ηγέτης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, συναντήθηκαν σήμερα στο τουρκικό προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Από πνευμονία πάσχει ο Αμπάς - Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, πάσχει από πνευμονία, αλλά η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, ανέφεραν το βράδυ της Δευτέρας πολιτικοί και γιατροί.



Παλαιστίνη: Στο νοσοκομείο για τρίτη φορά σε μια εβδομάδα ο Αμπάς

Σε νοσοκομείο στη Δυτική Όχθη εισήχθη για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς και ενώ υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

 

Στο νοσοκομείο ο Μαχμούντ Αμπάς

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα.

Όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ο Παλαιστίνιος ηγέτης «κατέρρευσε από την εξάντληση», κάτι που δεν επιβεβαιώνει το αραβικό πρακτορείο ειδήσεων Ma'an, το οποίο κάνει λόγο για προγραμματισμένο τσεκ-απ.



Στη κηδεία του Σιμόν Πέρες ο Μαχμούντ Αμπάς

Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς θα παραστεί αύριο στην κηδεία του πρώην προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ, ανέφεραν σήμερα υψηλόβαθμοι Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.

Ο Αμπάς δεν έχει επισκεφθεί επισήμως την Ιερουσαλήμ εδώ και πολλά χρόνια.