Κυριακή 29 Μαΐου 2022 -

μαγειαΟ διάβολος και η μαγεία: Πώς η ζημιά γίνεται κέρδος;

Σε λύπησε ο διάβολος όταν σου αφήρεσε τα χρήματα; Λύπησέ τον και σύ, μην του δώσης ευχαρίστησι.

Αν έλθης σε μάντεις, ευχαρίστησες το διάβολο. Αν ευχαριστήσης το Θεό, έδωσες στο διάβολο το θανάσιμο κτύπημα. Και πρόσεχε τι γίνεται. Ούτε τα χρήματα θα βρης, αν έλθης στους μάντεις, διότι δεν είναι στο χέρι εκείνων να γνωρίζουν – αν και κάπου είπαν και επέτυχαν.Σκότωσε άστεγο στο Θησείο «για να λύσει τα μάγια»

 

Ο άστεγος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από μαχαίρι, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.Ποιες είναι οι συνέπειες της μαγείας;

Όσοι ασχολούνται με τα μάγια ή τρέχουν στις μαγείες, διαπράττουν μεγάλη αμαρτία ενώπιον του Θεού και εναντίον του Αγίου Πνεύματος, διότι αφήνουν το Θεό και ζητούν βοήθεια από το διάβολο. Αρνούνται τις προσευχές της Εκκλησίας και μπαίνουν στα σπίτια των μάγων.

 ΚΠΙΣΝ: Μάγεψαν τα «Τοπία» του Μπαλέτου της ΕΛΣ

Μια νέα εποχή για την Εθνική Λυρική Σκηνή εγκαινίασε η πρεμιέρα της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Τοπία, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στην Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ, αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.The Voice: Ποια είναι η Νικολέτα που μάγεψε - Μάχη μέχρι τέλους οι coaches (Βίντεο)

Και γιατί δεν μας το λες» τραγούδησε η Νικολέτα Μηλιώνη και πραγματικά μάγεψε όλο το πλατό του The Voice με τη μελωδική φωνή της.

Η ερμηνεία της ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ήταν φυσικό ότι θα την διεκδικούσαν και οι τέσσερις coaches.

Η Νικολέτα, όμως, επέλεξε τον Κωστή Μαραβέγια.Ελένη Φιλίνη: «Είχα μαγευτεί από το «γυαλί»

Η Ελένη Φιλίνη, ένα από τα sex symbol της δεκαετίας '80 - '90, αποκαλύπτει πολλά από εκείνα, που δε γνωρίζαμε για τη ζωή της…

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;