Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μάγδα Φυσσα



Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα: Τους μισώ. Δεν θέλω να πεθάνουν, θέλω να υποφέρουν

Εξι χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα κι ενώ η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται με γοργούς πλέον ρυθμούς, η Μάγδα Φύσσα μίλησε στην «Εφ.Συν.».

 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:



«Το αίμα του Παύλου θα τους πνίξει»: Ικανοποιημένη η Μάγδα Φύσσα για τη μη εκλογή της Χρυσής Αυγής

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Μάγδα Φύσσα για τη μη εκλογή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 98,4 μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές, η Μάγδα Φύσσα έκανε λόγο για ένα σημαντικό επίτευγμα.



Μάγδα Φύσσα: Κατέθεσε μήνυση για τη χυδαία πρόκληση των Χρυσαυγιτών, «πού είναι τώρα ο Παύλος;»

Μήνυση πρόκειται να υποβάλλει η Μάγδα Φύσσα για φραστική επίθεση που δέχθηκε από χρυσαυγίτη κατά την διάρκεια των επεισοδίων, που έγιναν το πρωί στο Εφετείο κατά την διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής.



Μάγδα Φύσσα: Μου άρπαξαν το παιδί μου και με προκαλούν

Για ένα καλοστημένο σχέδιο με στόχο να επιστρέψει η δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό έκανε λόγο η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα. «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω. Έβρισε εμένα. (σ.σ. ο Ρουπακιάς) Έδειξαν το πρόσωπο τους. Τι είναι. Μια εγκληματική οργάνωση». είπε σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.



Μάγδα Φύσσα προς συνήγορο υπεράσπισης: «Προσβάλλεις το παιδί μου αλητάμπουρα»

«Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα απολύτως» επέμεινε ο φίλος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Δούλβαρης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις. «Η Χρύσα τους ζήταγε βοήθεια για να σωθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, ενώ αναφερόμενος στην ομάδα που τους επιτέθηκε υποστήριξε πως «ήταν συντονισμένοι και συντεταγμένοι. Πιστεύω μετά από αυτό που βιώσαμε ότι παίρνουν εντολές και χτυπούν.



Μάγδα Φύσσα προς συνήγορο της Χρυσής Αυγής: «Πόσο γελοίος είσαι;»

Κατά την πρόοδο της ακροαματικής διαδικασίας, οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι όταν εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου ρώτησε τον μάρτυρα - αστυνομικό, αν εκτός από το σύνθημα «αίμα τιμή Χρυσή Αυγή» γνωρίζει και κάποιο άλλο σύνθημα, όπως το «ΕΑΜ - ΕΛΑΣ Μελιγαλάς».