Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

λυτρα



Άρτα: Κρατούσαν ομήρους 14 ανθρώπους! Τους χτυπούσαν και ζητούσαν λύτρα

Μέσα σε μια κλειστή επιχείρηση κρατούσε φυλακισμένους 14 Πακιστανούς μια ομάδα ομοεθνών τους και ζητούσε λύτρα για να τους απελευθερώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πτηνοτροφείο.



Κομοτηνή: Κρατούσαν σε δάσος τους συμπατριώτες τους και ζητούσαν λεφτά!

Πρόκειται για ακόμη μία υπόθεση αρπαγής και εκβίασης που απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές της Βόρειας Ελλάδας. Ως δράστες εμφανίζονται τουλάχιστον επτά άτομα, από τους οποίους συνελήφθησαν, κατόπιν επιχείρησης που έγινε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι τέσσερις και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.



Εντοπίστηκε προσημειωμένο χαρτονόμισμα από τα λύτρα της απαγωγής του Μυλωνά

Ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα εντοπίστηκε στην κατοχή πολίτη που πήγε χθες να κάνει συναλλαγή σε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας. Το χαρτονόμισμα των 200 ευρώ είχε προσημειωθεί ως μέρος των λύτρων, ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν λάβει 2008 οι απαγωγείς που επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά από τη Θεσσαλονίκη για να τον απελευθερώσουν.



Έστησε την απαγωγή του ζητώντας 80 λίρες από τη σύζυγό του για να τα πιει με τους φίλους του

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνδρας όταν βρίσκεται με την παρέα του; Αν πάρουμε ως παράδειγμα τον Λέιτ Φορντ, πολύ μακριά ή καλύτερα επικίνδυνα μακριά.

Ο 45χρονος άνδρας σκηνοθέτησε την απαγωγή του ζητώντας ως λύτρα από τη γυναίκα του 80 λίρες ώστε να μπορέσει να τα ξοδέψει σε ποτά με τους φίλους του!



Κρατούμενοι απαγάγουν κρατούμενους μέσα στον Κορυδαλλό και ζητούν λύτρα!

Απαγωγές κρατουμένων γίνονται στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα».

Το δημοσίευμα επικαλείται καταγγελίες, με βάση τις οποίες τις τελευταίες εβδομάδες έχουν υπάρξει περιπτώσεις ομηρειών, ξυλοδαρμού και απαίτησης λύτρων από κρατουμένους για «απελευθέρωση» από το… κελί τους!