Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

λυκος



Απομακρύνθηκε λύκος που είχε εγκλωβιστεί σε έκταση της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η επιχείρηση σύλληψης, ραδιοσήμανσης και απομάκρυνσης λύκου από τις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή της Αμυγδαλέζας, όπου το ζώο είχε εγκλωβιστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.



Πτολεμαΐδα: Λύκος κάνει βόλτα στους δρόμους της πόλης

Ένας οδηγός χθες βράδυ στη Πτολεμαΐδα έπαθε σοκ συνάντησε σε κεντρικό σημείο έναν λύκο να τριγυρνά στους δρόμους.

Ο κάτοικος της περιοχής, σύμφωνα με το e- ptolemeos καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο του, συναντήθηκε με τον λύκο ο οποίος όταν αντιλήφθηκε ανθρώπινη παρουσία, άρχισε να τρέχει στις οδούς της πόλης.



Λύκος κατασπάραξε πόνυ σε ιππικό σύλλογο στις Σέρρες

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στις Σέρρες, γιατί πλησίασε λύκος τις εγκαταστάσεις ιππικού συλλόγου της περιοχής και κατασπάραξε ένα πόνυ.



40.000 ετών κεφάλι λύκου βρέθηκε σχεδόν ανέγγιχτο στη Σιβηρία! (εικόνες, βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα η ανακάλυψη του κομμένου κεφαλιού ενός τεράστιου προϊστορικού λύκου, ηλικίας άνω των 40.000 ετών στη Ρωσία.

 



Βοσκός ήρθε αντιμέτωπος με λύκο στη Φθιώτιδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής κοντά στην Εθνική Οδό λίγο μετά το χωριό Προσκυνά στην περιοχή της Λοκρίδας.



Λύκος: Τα 9 σημάδια που δεν πρέπει ν' αγνοήσεις

Όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε το 2015, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ότι πάσχει από λύκο, έστρεψε το ενδιαφέρον στην ασθένεια που επηρεάζει περίπου 1,5 εκατ. Αμερικανούς, στην πλειοψηφία τους γυναίκες.