Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022 -

λυκος40.000 ετών κεφάλι λύκου βρέθηκε σχεδόν ανέγγιχτο στη Σιβηρία! (εικόνες, βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα η ανακάλυψη του κομμένου κεφαλιού ενός τεράστιου προϊστορικού λύκου, ηλικίας άνω των 40.000 ετών στη Ρωσία.

 Βοσκός ήρθε αντιμέτωπος με λύκο στη Φθιώτιδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής κοντά στην Εθνική Οδό λίγο μετά το χωριό Προσκυνά στην περιοχή της Λοκρίδας.Λύκος: Τα 9 σημάδια που δεν πρέπει ν' αγνοήσεις

Όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε το 2015, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ότι πάσχει από λύκο, έστρεψε το ενδιαφέρον στην ασθένεια που επηρεάζει περίπου 1,5 εκατ. Αμερικανούς, στην πλειοψηφία τους γυναίκες.Λύκος: Τα συμπτώματα της ασθένειας και όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Ένας «Λύκος» έχει την «τιμητική» του σήμερα, 10 Μαΐου: ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η πιο κλασική μορφή ρευματικής αυτοάνοσης πάθησης, που αφορά τουλάχιστον 500.000 ανθρώπους στην Ευρώπη, με την πλειονότητα αυτών να είναι γένους θηλυκού.
 Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Δεν μπορώ να αγγίξω τα παιδιά μου γιατί είναι πολύ πιθανό να πεθάνω

Γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον γολγοθά που περνάει καθώς πάσχει από λύκο, κάτι που είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, είναι πολύ εύκολο να κολλήσει έναν ιό ή να πάθει κάποια μόλυνση, επειδή δεν έχει αντισώματα.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πεθάνει.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Kelle Bryan.Ανακάλυψαν ένζυμο που αυξάνεται στο αίμα των ασθενών με "λύκο"

Έλληνες επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακάλυψαν ένα ένζυμο που αυξάνεται στο αίμα των ασθενών με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.