Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Λούνα Παρκ



To roller coaster που κάποιοι δεν αντέχουν ούτε να το βλέπουν

Ακόμη κι αν το βλέπεις μπορεί να σου προκαλέσει ζαλάδα. Πόσω μάλλον να το κάνεις. Το συγκεκριμένο roller coaster είναι σίγουρα για λίγους.



Τρόμος σε λούνα παρκ: Έσπασε καρουσέλ και τραυμάτισε κόσμο

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε λούνα παρκ στις Φιλιππίνες όταν μηχανικό παιχνίδι τύπου καρουσέλ έσπασε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο ανθρώπων.



Βίντεο–σοκ: 13χρονος εκτοξεύεται από παιχνίδι λούνα παρκ!

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στο Καζακστάν στο οποίο διακρίνεται ένα μικρό παιδί να εκτοξεύεται από παιχνίδι σε λούνα παρκ.

Το περιστατικό συνέβη στο Καζακστάν και σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο βίντεο φαίνεται ότι ένα 13χρονο αγόρι εκτοξεύεται στον αέρα ενώ έπαιζε σε τραμπολίνο με ελαστικά σχοινιά.



Τρόμος σε λούνα παρκ: Εκτροχιάστηκε τρενάκι, δύο νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι 18 και 21 ετών σκοτώθηκαν και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν σε δυστύχημα που έγινε σε λούνα παρκ στο Μεξικό, το Σάββατο.



Λούνα Παρκ - Βόλος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης - Απών ο πατέρας της

Σε πολύ βαρύ κλίμα και παρουσία πλήθους τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αλμυρού η κηδεία της 14χρονη που σκοτώθηκε την Παρασκευή.  Το 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ που λειτουργούσε στο πλαίσιο της



Τραγωδία στον Αλμυρό: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 14χρονης στο λούνα παρκ

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι η αιτία του θανάτου της 14χρονης που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ του Αλμυρού, όπως αναφέρει το magnesianews.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 14χρονης προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι. Η 14χρονη έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος, καθώς γλίστρησε -κάτω από συνθήκες που διερευνώνται- από το παιχνίδι ταψί.