Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Λουκάς Παπαδήμος



Εξιτήριο για τον Λουκά Παπαδήμο

Μετά από 36 ημέρες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό και το «χτύπημα» στο κέντρο της Αθήνας στις 25 Μαΐου, ο Λουκάς Παπαδήμος αναμένεται το Σάββατο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.



Ραγδαίες εξελίξεις στη Βουλή μετά το τρομοδέμα που έλαβε ο Παπαδήμος

Τη μετακίνηση των αστυνομικών που υπηρετούν στη Βουλή και ενεπλάκησαν στην υπόθεση ελέγχου του δέματος βόμβα που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου φέρεται να έχει αποφασίσει η ΕΛΑΣ.



Ο Λουκάς Παπαδήμος δεν θέλει να βγει από το νοσοκομείο

Υπό αυστηρή φρούρηση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού, εδώ και 24 μέρες, ο πρωήν πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά την έκρηξη του τρομο-πακέτου στα χέρια του.



Η σωτήρια κίνηση του Λουκά Παπαδήμου

Η πρεσβυωπία του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου φαίνεται πως τον έσωσε από τα χειρότερα τη στιγμή που ο παγιδευμένος φάκελος εξερράγη στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όταν ο κ. Παπαδήμος πήρε στα χέρια του το τρομοπακέτο επιχείρησε να το ανοίξει αλλά για να μπορεί να βλέπει καλύτερα, λόγω πρεσβυωπίας, το πήγε μακρυά.



Σε νέο χειρουργικό καθαρισμό θα υποβληθεί την Κυριακή ο Λουκάς Παπαδήμος

Αιμοδυναμικά σταθερός είναι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που νοσηλεύεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του με φάκελο-βόμβα την περασμένη Πέμπτη.



Τόσκας: Η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου πηγαίνει καλά, είναι σε καλά χέρια

«Η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου πηγαίνει καλά, είναι σε καλά χέρια» είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Νίκος Τόσκας ο οποίος επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό τον πρώην πρωθυπουργό.