Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λος Αντζελες



Οι παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψαν με ποια άγρια ζώα θα πάλευαν και θα… νικούσαν – Από αρκούδες, αλιγάτορες μέχρι λευκούς καρχαρίες

νέα σεζόν του NBA βρίσκεται στη γωνία και καθώς οι ομάδες προετοιμάζονται, οι ομάδες social media των συλλόγων προσφέρουν χιουμοριστικό περιεχόμενο. Εκείνη των Λος Άντζελες Λέικερς ρώτησε ορισμένους παίκτες «ποιο είναι το μεγαλύτερο άγριο ζώο που θα μπορούσαν να νικήσουν αν πάλευαν μαζί του». Οι απαντήσεις ήταν ποικίλες και μάλλον εκτός πραγματικότητας.



Βραβείο κοινού για τον «Άνθρωπο του Θεού» στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες

Δεύτερο Βραβείο Κοινού απέσπασε η πολυαναμενόμενη ταινία της Yelena Popovic "Ο Άνθρωπος του Θεού" αυτή τη φορά στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, βραβείο που επιβεβαίωσε, πριν την έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Αυγούστου 2021, πως η ταινία για το βίο του Αγίου Νεκταρίου ενθουσιάζει το κοινό όπου κι αν προβάλλεται.



Η προώθηση της Ελλάδας ως κινηματογραφικού προορισμού στο επίκεντρο των επαφών του Λ. Κρέτσου, στο Λος Άντζελες

Με υψηλά στελέχη των μεγαλύτερων αμερικάνικων εταιρειών παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου συναντήθηκε, κατά την επίσκεψή του στο Λος Άντζελες, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος. Κατά τη συνάντηση, ο κ.



Στο Λος Άντζελες θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε τον λόγο της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και επισήμανε ότι θα ολοκληρώσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.



Ένα βήμα πριν την απαγόρευση της γούνας το Λος Άντζελες

H πόλη του Λος Άντζελες, σημαντικό κέντρο της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας, λαμβάνει μέτρα για να γίνει η μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ που απαγορεύει την πώληση και κατασκευή των περισσοτέρων προϊόντων γούνας εντός των ορίων της.



Λος Άντζελες: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο - Συνελήφθη ένας ύποπτος

Συναγερμός μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε κεντρικό νοσοκομείο του Λος Άντζελες σήμανε την Τρίτη στις αμερικανικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη ενός υπόπτου.