Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λήξη συναγερμού



Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία της Σερβίας: Η βαλίτσα περιείχε χαρτιά

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας μετά τον εντοπισμό μαύρης βαλίτσας έξω από την πρεσβεία της Σερβίας, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 106.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να ελέγξει το αντικείμενο, το οποίο περιείχε χαρτιά.



Λήξη συναγερμού στο Κολωνάκι - Η ύποπτη βαλίτσα ανήκε σε ξεχασιάρη περαστικό

Κινητοποιήθηκε απόψε η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό μίας... ξεχασμένης βαλίτσας που κρίθηκε ότι μπορεί να έχει ύποπτο περιεχόμενο, στο Κολωνάκι.
Το αντικείμενο που έγινε αφορμή να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, βρέθηκε έξω από πολυκατοικία επί της οδού Ομήρου 50.



Λήξη συναγερμού στο λιμάνι της Ραφήνας για το πλοίο που προσέκρουσε στον λιμενοβραχίονα

Αίσιο τέλος για τους επιβάτες του πλοίου Flyingcat 4 που προσέκρουσε στον λιμενοβραχίονα της Ραφήνας. Οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι από πλωτά του Λιμενικού, ενώ το πλοίο θα επιθεωρηθεί από δύτες και έχει απαγορευτεί προσωρινά ο απόπλους του.



Λήξη συναγερμού στο ΥΠΕΣ – Άνοιξε η Σταδίου

Λήξη συναγερμού σήμανε στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών, που είχε εκκενωθεί νωρίτερα λόγω απειλητικού τηλεφωνήματος για βόμβα.

Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο.

Η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου, που είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας, διεξάγεται πλέον κανονικά.



Λονδίνο: Η αστυνομία δεν βρήκε τίποτε στο «ύποπτο» όχημα

Η αστυνομία έκλεισε για λίγο δρόμους και εξόδους του μετρό προκειμένου να ερευνήσει ένα ύποπτο όχημα κοντά στο εμπορικό κέντρο Ουέστφιλντ στο δυτικό Λονδίνο.

Το περιστατικό έληξε έπειτα από περίπου 30 λεπτά και οι περιορισμοί ήρθησαν, ανέφερε η αστυνομία.



Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο με αποδέκτη τον Παυλόπουλο

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα στις Αρχές με αφορμή μια ύποπτη επιστολή που έφτασε σήμερα με το Ταχυδρομείο στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Ψυχικό.