Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ληξη



Έχουν ημερομηνία λήξης τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας; – Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Μπορεί όταν ακούς για ημερομηνία λήξης ο νους σου να πηγαίνει στα τρόφιμα, ωστόσο ακόμη και τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας έχουν μια συγκεκριμένη διάρκεια «ζωής».



Δες πότε λήγουν τα αρώματα σου - Πώς θα το καταλάβεις

Το άρωμα είναι προσωπική υπόθεση για τον κάθε άνθρωπο

Δεν υπάρχει ακριβής απάντηση στο ερώτημα αν τα αρώματα λήγουν. Πρέπει, πρωτίστως, να λάβουμε υπόψη μας δύο παράγοντες.



Κάλυμνος: Μίνι μάρκετ πουλούσε ληγμένα προϊόντα και κάλυπτε την ημερομηνία με την ετικέτα της τιμής

Άκρως αντιδεοντολογική και επικίνδυνη ήταν η πράξη ενός ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στην Κάλυμνος, που πουλούσε ληγμένα προϊόντα για φρέσκα και κάλυπτε την ημερομηνία με την ετικέτα της τιμής.



Έληξε η καραντίνα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά Κοζάνης

Από σήμερα το πρωί σταμάτησαν οι περιορισμοί της καραντίνας στην οποία είχαν τεθεί με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας από τις 16 Μαρτίου 2020 οι δύο ορεινοί οικισμοί, Δαμασκηνιά και Δραγασιά της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Η καραντίνα αποφασίστηκε εξαιτίας αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού στα δύο χωριά ενώ οι δύο οικισμοί μέχρι σήμερα «μετρούν» 4 νεκρούς.



Κτηματολόγιο: Λήγουν οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων σε είκοσι περιοχές

Εκπνέουν από την ερχόμενη εβδομάδα έχουν και το τέλος Σεπτεμβρίου οι προθεσμίες για την υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο.



Λήξη συναγερμού στην Αττική για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Με νεότερη ενημέρωσή της, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τροποποιεί το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ειδικότερα, το δελτίο παραμένει σε ισχύ, όμως για στην Αττική παύει να ισχύει από τις 17:00 το απόγευμα, καθώς ο κύριος πυρήνας έχει περάσει στην Αργολίδα και τον Σαρωνικό με τάση εξασθένησης.