Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

λιστες



Κρήτη: Λίστες στα φαρμακεία για το εμβόλιο του ιού της γρίπης

Εκατοντάδες είναι οι πολίτες στην Κρήτη που ψάχνουν το εμβόλιο του ιού της γρίπης προκειμένου να προφυλαχτούν – έστω και κατ’ όπιν εορτής – από τον Η1Ν1.

Μετά και τους τέσσερις θανάτους που καταγράφηκαν στο νησί, μεταξύ αυτών και της 6χρονης Εύχαρις, τόσο τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όσο και οι υγιείς πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν.



Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς

Θέμα χρόνου είναι η εφαρμογή συστήματος τήρησης πρωτοκόλλου των επισκέψεων των φορολογουμένων που ελέγχονται στις εφορίες, όπως αποκάλυψε μιλώντας απόψε στη Βουλή ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής.



Στη δημοσιότητα λίστες με στοιχεία όσων φοροδιέφυγαν

ΥΠΟΙΚ: Τι προβλέπει η απόφαση ως προς το περιεχόμενο της έκθεσης για τη φορολογική συμμόρφωση

Λίστες που θα περιλαμβάνουν ιδιώτες και επιχειρήσεις που εντοπίστηκαν να φοροδιαφεύγουν στην τελευταία τριετία θα δημοσιοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών, ταυτόχρονα με την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή.



ΥΠΟΙΚ: Κανένας κίνδυνος παραγραφής για τις λίστες καταθετών εξωτερικού

Κανένας κίνδυνος παραγραφής για υποθέσεις φορολογούμενων που βρίσκονται στις λίστεςκαταθετών εξωτερικού δεν υπάρχει, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα.



Σε διαβούλευση από σήμερα οι λίστες των χειρουργείων

Το μέτρο είχε ξεκινήσει να σχεδιάζεται από την προηγούμενη ηγεσία της Αριστοτέλους όταν ο κ. Ξανθός ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας ενώ τώρα την θέση αυτή κατέχει ο κ. Παύλος Πολάκης.



Αυτά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα

Τον Ιανουάριο του 2016, όταν δηλαδή ολοκληρώθηκε η εκλογή νέου προέδρου της Ν.Δ., το κυρίαρχο αίτημα της βάσης της παράταξης ήταν, όπως αποδείχθηκε, η «αλλαγή». Αλλαγή σελίδας, αλλαγή γενιάς, αλλαγή γενικώς.