Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

λιρες



Τον έδειραν άγρια οι ληστές γιατί νόμιζαν ότι είχε λίρες στο σπίτι

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε ένας 59χρονος πρώην ναυτικός στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας, με δράστες μία γυναίκα και ύο άνδρες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι ληστές έστησαν καρτέρι το βράδυ και τον περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι. Όταν αυτός εμφανίστηκε, δύο κουκουλοφόροι πετάχτηκαν και μπήκαν στο σπίτι, απειλώντας τον με όπλο.



Έσπασαν εκκλησία στη Μαγνησία για να βρουν λίρες

Απίστευτο και όμως ελληνικό είναι αυτό που συνέβη στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στην περιοχή Χαμάκω του Αχιλλείου Μαγνησίας, με άγνωστο ή άγνωστους να παραβιάζουν τον Ιερό Ναό και εν συνεχεία να σκάβουν για λίρες, όπως εκτιμάται, δίπλα στο Ιερό.



Πρόταση Βρετανίδας βουλευτή: Η Τράπεζα της Αγγλίας να αντικαταστήσει τον χρυσό με μπίρες!

Μια βουλευτής πρότεινε σήμερα στην Τράπεζα της Αγγλίας (BoE) να βγάλει τον χρυσό από τα θησαυροφυλάκιά της και να τον αντικαταστήσει με... μπίρες για να μειώσει το κόστος λειτουργίας των γραφείων της.



Πάτρα:οι λίρες έκαναν φτερά

Εκτός από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Πάτρα, “καθάριζε” και τα συρτάρια του αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο είχε η 50χρονη την οποία είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό! Στην “μακρυχέρα” εργαζόμενη “γυάλισαν” οι συνολικής αξίας περίπου 35.000 ευρώ λίρες που είχε στην κατοχή του ο παππούς.



Η Άγκυρα προσφέρει 3,5 δισ τουρκικές λίρες στο ψευδοκράτος

«Είτε υπάρξει λύση στο Κυπριακό είτε όχι θα αναπτυχθεί η "Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου"», τόνισε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Ρετζέπ Ακντάγ στο τουρκικό πρακτορείο Ανατολού.



Λάρισα: «Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεψαν 40 χρυσές λίρες

Απατεώνες παρουσιάστηκαν ως τεχνικοί της Δ.Ε.Η. σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, σε ένα χωριό του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα και μια  γριούλα τσίμπησε το «δόλωμα», ότι τάχα το σπίτι της κινδύνευε από πυρκαγιά.