Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Λίονελ Μέσι



Απίστευτο βίντεο με τον Μέσι: Χάος σε κλαμπ - Πήγε να παίξει ξύλο

Στιγμές… απείρου κάλλους βίωσαν θαμώνες ενός κλαμπ στην Ίμπιζα όπου βρέθηκε ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι!



Ο Λιονέλ Μέσι πήγε ξανά στο… σχολείο

Πρόκειται, κατά πολλούς, για τον κορυφαίο παίκτη της σύγχρονης εποχής. Ωστίοσο, ο Λιο Μέσι, για τον οποίο κι ο λόγος, δεν παύει να είναι και ένας... τρυφερός μπαμπάς με οικογενειακές υποχρεώσεις. 



Κορόιδευε τον Μέσι και ... την χώρισε ο άντρας της

Έναν απίστευτο λόγο για να χωρίσει την επί 14ετια σύζυγό του βρήκε ένας 40χρονος Ρώσος καθώς όπως είπε δεν ανέχθηκε την κριτική της γυναίκας του στον Λιονέλ Μέσι για την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.



Πιτσιρικάς μπήκε μέσα στο γήπεδο για να αγκαλιάσει τον Μέσι. Viral αγκαλιά

Αναμφίβολα ο μεγάλος σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι κέρδισε τα βλέμματα στο Καραϊσκάκη.

Για χάρη του άλλωστε πήγαν χιλιάδες οπαδοί στο γήπεδο, για να δουν από κοντά τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.



Παρέμεινε η ποινή φυλάκισης για τον Λιονέλ Μέσι

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας επικύρωσε σήμερα την ποινή φυλάκισης 21 μηνών, η οποία έχει επιβληθεί στον Λιονέλ Μέσι για υπόθεση φοροδιαφυγής.

 

 



Λίονελ Μέσι για Panama Papers: Η εταιρεία με τον πατέρα μου είναι ανενεργή

Ο Αργεντινός σταρ του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι υποστηρίζει ότι η παναμέζικη εταιρεία που ανήκει στην οικογένειά του δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για να φοροδιαφύγει ο ίδιος ή κάποιος άλλος και δεν απέκτησε ποτέ κεφάλαια.