Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Λιλ



Στεφανίδη: Παντού πρώτη- Πρωτιά και στη Λιλ

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε το... καθήκον της στη Λιλ, κατακτώντας την πρώτη θέση στο επί κοντώ και δίνοντας στην Ελλάδα έντεκα σημαντικούς (αν και... προϋπολογισμένους) βαθμούς, στη μάχη της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων. 



Αερομεταφορά βρέφους 15 μηνών

Αεροσκάφος της πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από τη πόλη Λιλ της Γαλλίας στην αεροπορική βάση της Σούδας ένα βρέφος 15 μηνών.

Το μωρό είχε διακομισθεί στη γαλλική πόλη στις 19 Οκτωβρίου με ίδιου τύπου αεροσκάφος της πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό έλεγχο, μετά την ολοκλήρωση του οποίου επέστρεψε χθες στην Κρήτη.



Απέλαση για 4 Ρώσους που συμμετείχαν στα επεισόδια στη Λιλ

Τέσσερις Ρώσοι φίλαθλοι που συνελήφθησαν στη Λιλ πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ρωσίας και της Σλοβακίας θα απελαθούν από τη Γαλλία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.



Κλειστό και σήμερα το αεροδρόμιο των Βρυξελλών – Νέες πτήσεις για Λιλ από ΑEGEAN

To διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζαβεντέμ θα παραμείνει κλειστό για τους επιβάτες και σήμερα Τετάρτη, ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αερολιμένα, μία εβδομάδα μετά το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα.