Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 -

λευτερηςΤο παραδοσιακό σουβλατζίδικο που δε διαθέτει γύρο και δε βάζει τζατζίκι

Ο Λευτέρης Τσαϊρίδης στις αρχές της δεκαετίας του '50 έμαθε τη Νέα Σμύρνη να τρώει τυλιχτό σουβλάκι. Σήμερα, 60 και πλέον χρόνια μετά, τα σουβλάκια «ο Λευτέρης» παραμένει μια βαθιά οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία δουλεύουν τα εγγόνια του Λευτέρη και οι οποίοι έχουν φροντίσει να διατηρήσουν το -εξαιρετικό προϊόν τους- ίδιο και απαράλλακτο.

 

Θρήνος στην ΕΡΤ: Εφυγε ξαφνικά από την ζωή τεχνικός λίγο πριν ξεκινήσει βάρδια στο ραδιόφωνο

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο γνωστός τεχνικός από την πολυετή θητεία του στην ΕΡΤ, Λευτέρης Ζάρπας. 

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει την απογευματινή του βάρδια στις εξωτερικές μεταδόσεις της Ραδιοφωνίας.

Ο Λευτέρης Ζάρπας σπούδασε ηλεκτρονικά στα ΤΕΙ, από το 1989 εργαζόταν στην ΕΡΤ, στο Τμήμα Εξωτερικών Μεταδόσεων της Ραδιοφωνίας.Υποδοχή ήρωα για τον χρυσό Λευτέρη Πετρούνια στο Ολυμπιακό χωριό με συνθήματα και πανηγυρισμούς (Φωτό+Βίντεο)

Yποδοχή ήρωα επιφύλλασαν στον χρυσό Λευτέρη Πετρούνια τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, κατά τη άφιξή του στο Ολυμπιακό χωριό. 

Οι υπόλοιποι αθλητές υποδέχθηκαν τον χρυσό ολυμπιονίκη με συνθήματα  «Ελλάς-Ελλάς» και «Λευτέρης-Λευτέρης».Τα όρια είναι πολύ στενά για εμάς...

Το φοιτητικό κίνημα, δυστυχώς πλέον βλέπει μοναχά με δύο τρόπους το φως της δημοσιότητας. Είτε περιγραφόμενο με τα πλέον μελανά χρώματα όταν φτάνει στην κορύφωση των διεργασιών διεκδίκησης των αιτημάτων του, είτε επετειακά την ημέρα του πολυτεχνείου.

του Λευτέρη Καρχιμάκη

Φοιτητής Νομικής