Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

λευκος



Λευκός καρχαρίας πέντε μέτρων εντοπίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι περιπτώσεις λευκοί καρχαρίες να πλησιάσουν κοντά στις παραλίες και σε σημεία που βρίσκονται εκατοντάδες λουόμενοι. Κι όμως αυτήν τη φορά συνέβη!



Στον Λευκό Οίκο μεταβαίνει ο εμίρης του Κατάρ

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχθεί τον εμίρη του Κατάρ σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι στις 10 Απριλίου στον Λευκό Οίκο με την ελπίδα ότι η συνάντηση θα συμβάλει να διευθετηθεί η κρίση στον Κόλπο.



NYT: Παραιτείται η διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου

Η διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Χόουπ Χικς, μια από τους πιο στενούς συμβούλους του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε συνεργάτες της ότι παραιτείται από το πόστο της, σύμφωνα με τις New York Times.



Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας κοντά σε παραλία με κόσμο

Ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό ενός παραγωγού ντοκιμαντέρ, να κολυμπά αμέριμνος στα ανοικτά μιας πολυσύχναστης παραλίας στο Esperance της δυτικής Αυστραλίας.



Στο Σικάγο, πριν από τον Λευκό Οίκο, ο Αλέξης Τσίπρας

Το Σικάγο σχεδιάζει να επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν μεταβεί στην Ουάσινγκτον για να συναντηθεί στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.



"Κλείδωσε" η συνάντηση Τσίπρα με Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει την πόρτα του Λευκού Οίκου και θα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Ελληνας πρωθυπουργός αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα σημαντικές πρωτοβουλίες για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.