Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

8 °C

Σήμερα, 27. Ιανουαρίου 2022

λευκωμαΛεύκωμα «Εγκόλπια» της Μονής Βατοπαιδίου

Λεύκωμα «Εγκόλπια» της Μονής Βατοπαιδίου

Εγκόλπια: Το πολυτελές λεύκωμα των: Γιώτας Οικονομάκη-Παπαδοπούλου, Brigitte Pitarakis, Κάτιας Λοβέρδου-Τσιγαρίδα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Το τελευταίο έργο του Φώτη Κόντογλου σε ένα μοναδικό λεύκωμα

Διατίθεται από το Βιβλιοπωλείο Νεκτάριος Δ. Παναγόπουλος το εξαιρετικό λεύκωμα «Τέχνης ακρότητα», που επιμελήθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Αντζουλάτος και παρουσιάζει το τελευταίο έργο του περίφημου αγιογράφου Φώτη Κόντογλου: τις τοιχογραφίες και τις φορητές εικόνες του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών.

 Παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος-ημερολογίου 2017 με τίτλο: "IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΣΙΣΤΡΙΑΣ ο άνθρωπος-ο διπλωμάτης-ο πολιτικός"

Το συλλεκτικό ιστορικό λεύκωμα-ημερολόγιο 2017 με τίτλο: IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΣΙΣΤΡΙΑΣ ο άνθρωπος - ο διπλωμάτης - ο πολιτικός, παρουσιάζει η Εταιρεία μελέτης έργου ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και το βιβλιοπωλείο DESIGN.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο χώρο του βιβλιοπωλείου Λεωφ. Λαυρίου 99 στην Παιανία.