Ελληνες μαθητές δημιούργησαν λευκό χαβιάρι από... σαλιγκάρια που πωλείται 3.200 ευρώ/κιλό!
16
Ιανουαρίου
2017
- 15:42
Τελευταία τροποποίηση στις 16 Ιανουαρίου, 2017 - 15:45
Την παραγωγή λευκού χαβιαριού από... σαλιγκάρια πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα 30 μαθητές ηλικίας 15-18 χρόνων του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Perrotis College, και μέχρι τον Ιούνιο, στόχος είναι γυάλινα δοχεία των 30 γραμμαρίων να είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.
