Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

λευκο



Αυτό είναι το λευκό βαν που χτύπησε το αυτοκίνητο του Ηλία Βρεττού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε την Καθαρά Δευτέρα το πρωί, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους στον εντοπισμό του λευκού οχήματος το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες στάθηκε η αιτία να χάσει τον έλεγχο η οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε ο τραγουδιστής.



Γιατί να κόψετε το λευκό ψωμί

Λίγοι το γνωρίζουν, αλλά η 16η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στην τροφή που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο όχι μόνο της σύγχρονης διατροφής, αλλά και της διαβίωσης του ανθρώπου ανά τους αιώνες, το ψωμί.



Μελέτη απαντά στο ερώτημα αν το λευκό ή το μαύρο ψωμί είναι πιο υγιεινό

Η επίπτωση του λευκού ή μαύρου ψωμιού στην υγεία του ανθρώπου εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός, σύμφωνα με ισραηλινή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Cell Metabolism, δίνοντας απάντηση στο ερώτημα ποιο είδος ψωμιού είναι υγιεινότερο. 



Μελανσόν: Λευκό, Μακρόν ή αποχή

Ο Ζαν-Λικ Μελανσόν, ο επικεφαλής του κινήματος «Ανυπότακτη Γαλλία» που ήρθε τέταρτος στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και αρνήθηκε να συνταχθεί στο μέτωπο κατά της ακροδεξιάς υποψήφιας Μαρίν Λεπέν, διερευνά τις προθέσεις του κύριου κορμού των υποστηρικτών του σχετικά με τον προεδρικό υποψήφιο Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των εκλογών.



Κρήτη: Σε λευκό φέρετρο η σορός του άτυχου βρέφους - Οι εικόνες ραγίζουν καρδιές... (Φωτό)

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έμελλε να συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη αλλά και το πανελλήνιο γράφεται σήμερα στη Σητεία.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον μόλις 5,5 μηνών αγγελούδι που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.



Μελάνωμα: Πώς το λευκό κρασί σχετίζεται με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος!

Η κατανάλωση αλκοόλ και ειδικότερα λευκού κρασιού σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για εμφάνιση επιθετικού καρκίνου του δέρματος (μελανώματος), σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.