Λευκή και καστανή ζάχαρη: Ποια είναι ποιο υγιεινή – Διατροφική αξία και θερμίδες
25
Ιουνίου
2024
- 14:31
Τελευταία τροποποίηση στις 25 Ιουνίου, 2024 - 14:33
Έχετε αναρωτηθεί γιατί η λευκή ζάχαρη και η καστανή ζάχαρη έχουν διαφορετικό χρώμα;
Σύμφωνα με την Sugar Association, οι παραγωγοί φτιάχνουν ζάχαρη παίρνοντας τον χυμό από το ζαχαροκάλαμο ή το ζαχαρότευτλο. Η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την κρυστάλλωση και το στέγνωμα της ζάχαρης.
