Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Λέρος



Αναζητούνται δυο μετανάστες που δεν επέστρεψαν στη δομή της Λέρου όπου διέμεναν

Προσωρινή αναστολή της δυνατότητας εξόδου των διαμενόντων στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (ΚΕΔ) της Λέρου αποφασίστηκε από τη διοίκηση της δομής αφού χθες το βράδυ διαπιστώθηκε ότι δεν επέστρεψαν, ως όφειλαν, 123 διαμένοντες.

Πάραυτα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό και μετά τον άμεσο εντοπισμό τους, μεταφέρθηκαν στη δομή 121 άτομα.



Ανατροπή στην υπόθεση με την κλοπή στρατιωτικού οπλισμού στη Λέρο - Τι ρόλο παίζουν τα ΟΥΚ

Ανατροπή δημιουργούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κλοπή του στρατιωτικού οπλισμού από τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο.



Υπέροχο σκηνικό στην «αθόρυβη» Λέρο

Στο νοτιοανατολικό άκρο του Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, βρίσκεται ένας τόπος ξεχωριστός, που σε σαγηνεύει με την αυθεντική ομορφιά του. Είναι η Λέρος και η πρώτη εντύπωση που σου δίνει, είναι πως πρόκειται για ένα μικρό κέντημα, ένα κομμάτι δαντέλα με τόσους όρμους να διαμορφώνουν το σχήμα της.



Λέρος: Ένα υπόγειο ανοιχτό μουσείο - Δείτε φωτογραφίες

Η Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ), από οπου εκλάπη στρατιωτικό υλικό, λειτουργεί σε εγκαταστάσεις που «κληρονόμησε» το Πολεμικό Ναυτικό από την ιταλοκρατία στα Δωδεκάνησα, όπου το νησί είχε μετατραπεί ουσιαστικά σε μία μεγάλη αεροναυτική βάση, με εντολή του Μουσολίνι.



ΥΕΘΑ: Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση κλοπής στρατιωτικού υλικού στη Λέρο

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ), ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την επιθετική ρητορική της Τουρκίας.



Λέρος:2 πρώην ΟΥΚαδες και 1 αποθηκάριος πίσω από την κλοπή των όπλων

Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης με την κλοπή βαρέως οπλισμού από αποθήκη του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο βρίσκονται οι αρχές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ.