Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

λεπεν



Ανοίγει η «ψαλίδα» υπέρ της Λεπέν: Η παράταξή της προηγείται 13 μονάδες έναντι του κόμματος του Ε.Μακρόν

Λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές η «Εθνική Συσπείρωση» της Μαρίν Λεπέν ανοίγει την διαφορά έναντι του κόμματος «Αναγέννηση» του Εμανουέλ Μακρόν και των συμμάχων του.



Νέα πτώση στα ποσοστά της AfD – Συνάντηση «συμφιλίωσης» της αρχηγού με τη Μαρίν Λεπέν ενόψει ευρωεκλογών

Νέα πτώση για τα ποσοστά της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) και επιστροφή των Φιλελευθέρων (FDP) στο όριο του 5% αποτυπώνεται σε νέα δημοσκόπηση.



Washington Post: Σκευωρία Πούτιν – Λεπέν για να ρίξουν τον Μακρόν και να εξασθενίσει η υποστήριξη στην Ουκρανία

Έρευνα της Washington Post ισχυρίζεται πως ο γαλλικός ακροδεξιός Εθνικός Συναγερμός, το κόμμα της Μαρίν Λεπέν, συνεχίζει να διατηρεί στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο και επιδιώκει την εξασθένιση της υποστήριξης της Γαλλίας προς την Ουκρανία. Το αμερικανικό μέσο κάνει λόγο για «μια σκευωρία» και μια προσπάθεια να αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας.



Die Zeit: Σαλβίνι, Όρμπαν, Λεπέν, Γκόλαντ... η ακροδεξιά απειλεί την Ευρώπη

«Ματέο Σαλβίνι, Βίκτορ Όρμπαν, Μαρίν Λεπέν, Αλεξάντερ Γκόλαντ του AFD στη Γερμανία - όλοι θέλουν μια διαφορετική Ευρώπη. Σε τι θα μοιάζει αυτή η Ευρώπη των ακροδεξιών λαϊκιστικών κομμάτων;» διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Die Zeit και προειδοποιεί:



Γαλλία: Η Λεπέν εμπιστεύεται έναν 23χρονο για επικεφαλής της λίστας στις ευρωκλογές

Έναν 23χρονο εμπιστεύεται η σταρ της Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, για να τεθεί επικεφαλής στη λίστα του κόμματός της στις ευρωεκλογές του 2019. 

Πρόκειται για τον Ζορντάν Μπαρντελά, ο οποίος σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο «France Ιnter», θα είναι το ...πρώτο όνομα στη λίστα του «Εθνικού Συναγερμού». 



Η Δικαιοσύνη απέρριψε προσφυγή της Μαρίν Λεπέν

Η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη απέρριψε προσφυγή της Μαρίν Λεπέν, προέδρου του ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού, κατά της απόφασης για την υποχρέωση επιστροφής του ποσού των 41.000 ευρώ που απαιτεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εικονική απασχόληση κοινοβουλευτικού συνεργάτη της.