Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

21 °C

Σήμερα, 11. Ιουλίου 2020

λεμπιδακηΝέα ένταση στη δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Διεκόπη η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που συνεχίζεται για τρίτη μέρα καθώς υπήρξε ένταση ανάμεσα σε κατηγορούμενο και αστυνομικό που κατέθετε.

 Ενώπιον της ανακρίτριας ο 39χρονος που συνελήφθη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Το κατώφλι της εισαγγελείας του Ρεθύμνου πέρασε χθες ο 39χρονος, που συνελήφθη χθες στο Ρέθυμνο για συμμετοχή στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο 39χρονος, ο οποίος κατάγεται από περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, αλλά τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στους Αρμένους Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου.Αυτοί είναι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη (Φωτο)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των επτά ατόμων που συνελήφθησαν για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

 

Πρόκειται για τους :

 Υπόθεση Λεμπιδάκη: Όταν είδα το τρακαρισμένο αυτοκίνητο ήξερα ότι τον είχαν απαγάγει

«Ετσι όπως είχε εξελιχθεί το συμβάν του γιου μου, ήμουν σίγουρη πως τον είχαν απαγάγει με σκοπό να ζητήσουν λύτρα.Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ψάχνουν τα τέσσερα κρησφύγετα για να βρουν τους «εγκεφάλους»

Την ώρα που οι επτά συλληφθέντες για την απαγωγή Λεμπιδάκη,πήραν το δρόμο για τη φυλακή χωρίς στις απολογίες τους να δώσουν κάποιο επιπλέον στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες, οι αστυνομικοί ψάχνουν τα τέσσερα οικήματα που η εγκληματική ομάδα κρατούσε αλυσοδεμένο τον 54χρονο επιχειρηματία. Η συγκλονιστική επιστολή Λεμπιδάκη στα παιδιά του

Η επιστολή φέρει ημερομηνία 22 Αυγούστου και περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικοκογραφία για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Αποδέκτες είναι τα παιδιά του επιχειρηματία που έζησε επί 6 μήνες τον εφιάλτη στα χέρια των απαγωγέων του.

22/8/17

Aγόρια μου,