Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

λεια



Αιτωλικό: Κοσμήματα και λίρες αξίας 16.000 ευρώ έκλεψαν διαρρήκτες

Πολλή δουλειά είχε η Εγκληματολογική υπηρεσία στο Αιτωλικό, καθώς χρειάστηκε να ανιχνεύσει τυχόν στοιχεία από δυο σπίτια, τα οποία έγιναν στόχοι διαρρηκτών στην περιοχή του Νεοχωρίου και μάλιστα με γερή μπάζα για τους δράστες.



Θεσσαλονίκη: Κλοπή με λεία 10.000 ευρώ

10.000 ευρώ πήραν ληστές διά της βίας από 59χρονο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος στην Αστυνομία.

Το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, έγινε στην Χαλάστρα, κοντά στο γήπεδο και οι ληστές ήταν τρία με τέσσερα άτομα.



Ξάφρισαν νοσοκομείο και αντάλλαξαν τη λεία τους με χάπια

Χρήστες ναρκωτικών είναι οι δυο νεαροί Έλληνες που συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα από χώρους του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» και τα πούλησαν με αντάλλαγμα ναρκωτικά!



Εξαρθρώθηκε συμμορία στην Κέρκυρα- Λεία πάνω από 700.000 ευρώ

Την εξάρθρωση επταμελούς συμμορίας που δρούσε για περισσότερα από έξι χρόνια στο νησί της Κέρκυρας και κατάφερε να διαπράξει περισσότερες από είκοσι διακεκριμένες ληστείες και διαρρήξεις, όπως φαίνεται μέχρι αυτή την ώρα, κατάφερε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, έπειτα από πολύμηνη έρευνα.



Μάνη: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κλέφτες!

Εργαλεία ή μεταλλικά αντικείμενα ήθελαν να κλέψουν άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν σε αποθήκη κοντά στην αυλή του σπιτιού μιας 51χρονης Ελβετίδας στην κοινότητα Καλιαναίικα της Μάνης. Η τύχη ήταν με το μέρος τοου καθώς βρήκαν ένα πραγματικό θησαυρό!



Ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. με λεία... 40 ευρώ

Με λεία μόλις 40 ευρώ, διέφυγαν δύο άγνωστοι που λήστεψαν με το «καλημέρα» υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν γύρω στις 7.30 το πρωί στο υποκατάστημα - «στόχο», όπου με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Αφού άρπαξαν τα χρήματα, εξαφανίστηκαν και αναζητούνται.