Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Lego



Η Lego προειδοποιεί το αστυνομικό τμήμα στην Καλιφόρνια: «Μη βάζετε φιγούρες μας στα πρόσωπα υπόπτων»

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών, Lego, ζήτησε από αστυνομικό τμήμα της Καλιφόρνιας να σταματήσει να βάζει φιγούρες/κεφάλια από τα παιχνίδια της στα πρόσωπα των υπόπτων, κάτι που έκανε για να συμμορφωθεί με έναν νόμο της πολιτείας, που προστατεύει τα δικαιώματα των παραβατών.

 

Η Lego τιμά με ειδική έκδοση τις γυναίκες επιστήμονες της NASA

Ένα μικρό βήμα για τη Lego, ένα μεγάλο βήμα για τις γυναίκες στην επιστήμη: η δανέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά νέες φιγούρες, τις «γυναίκες της NASA», ομοιώματα ηρωίδων που άφησαν το σημάδι τους στην ιστορία της αμερικάνικης υπηρεσίας διαστήματος.



Για πρώτη φορά φιγούρα της Lego σε αναπηρικό καροτσάκι

Ως μια κίνηση που θα συμβάλλει στην καταπολέμηση της περιθωριοποίησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες θεωρείται η απόφαση της γνωστής εταιρίας Lego να κυκλοφορήσει τις πρώτες φιγούρες σε αναπηρικό καροτσάκι.



Οι φιγούρες της Lego πέταξαν στο Διάστημααα!

Η εταιρία κατασκευής παιχνιδιών LEGO πέτυχε δύο νίκες σε επίπεδο δημοσιότητας, στέλνοντας 20 από τις πλαστικές φιγούρες της στο διάστημα μαζί με τον πρώτο Δανό αστροναύτη και ανακοινώνοντας υψηλότερες εξαμηνιαίες πωλήσεις σε σχέση με τη Mattel, βασική ανταγωνίστριά της και κατασκευάστρια της κούκλας Barbie.