Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

league



Europa League: Εντυπωσίασαν Γκενκ και Λιόν

Η εκτός έδρας «πεντάρα» της Γκενκ στην έδρα της Γάνδης (5-2) και το εμφατικό 4-2 της Λιόν επί της Ρόμα ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» στο Europa League.

Στον γερμανικό «εμφύλιο» Σάλκε και Γκλάντμπαχ έμειναν στο 1-1 στο Γκελζενκίρχεν, ενώ με γκολ στο 90΄ η Θέλτα νίκησε στο «Μπαλαΐδος» του Βίγκο την Κράσνοντας με 2-1.



Σκέφτεται τον Παναθηναϊκό ο Μπέντο - Αφήνει εκτός τους βασικούς ενόψει Αστάνα

Στο μυαλό του Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή και όχι τόσο το ματς με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για το Καζακστάν, στο πιο δύσκολο φετινό ταξίδι του όχι τόσο από πλευράς δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά λόγω των ιδιαιτεροτήτων που θα συναντήσει.



Σέντρα για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Σέντρα σήμερα, Πέμπτη, και στους ομίλους του Europa League, με έντονο ελληνικό «χρώμα», καθώς Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τη διάκριση στη διοργάνωση.



Super League: Μεγάλη πιθανότητα αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος

Και το ρολόι μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση της αναβολής, πιθανόν επ' αόριστον, του πρωταθλήματος της Super League από τον Σταύρο Κοντονή έχει αρχίσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus εντός της ημέρας ή την Τρίτη 16/8 θα γνωστοποιήσει την απόφαση μη έναρξης του πρωταθλήματος όπως έχει ήδη ενημερώσει με επιστολή που έστειλε προς τη FIFA και την UEFA.



Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αντερλεχτ (22.05)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς... μέχρι το επόμενο δίνει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αντερλεχτ (22:05, OTE Sport 2) στο «Γ.Καραϊσκάκης» αναζητώντας την ανατροπή μετά την ήττα με σκορ 1-0 στις Βρυξέλλες πριν μια εβδομάδα.



Europa League: Νέο «κάζο» για Γιουνάιτεντ, λύγισε η Νάπολι στο «Μαδριγάλ»

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που... κατόρθωσε να χάσει (1-2) και από την «άσημη» Μίντιλαντ στον πρώτο αγώνα της για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, προσθέτοντας ακόμη μια ταπεινωτική ήττα στις «μαύρες σελίδες» της ιστορίας της.