Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Λατινικη Αμερικη



Η χώρα όπου η βενζίνη πωλείται 5 ευρώ το λίτρο

Η οικονομική κρίση σε αυτή τη χώρα της Λατινικής Αμερικής φτάνει στο αποκορύφωμά της, καθώς η τιμή της βενζίνης πρόκειται να αυξηθεί κατά 420%.

Την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών βιώνει η κομμουνιστική Κούβα με την οικονομία της χώρας της Λατινικής Αμερικής να έχει δεχθεί επίσης σειρά ετών ισχυρότατα πλήγματα.



Πάνω από έξι εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού έχουν επιβεβαιωθεί στη Λατινική Αμερική

Με γοργούς ρυθμούς εξαπλώνεται ο κορονοϊός στη Λατινική Αμερική, με αποτέλεσμα να έχει γίνει η περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία σε όλο τον κόσμο.



Βαρύς ο τραγικός απολογισμός λόγω κορονοϊού στη Λατινική Αμερική

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται για τα καλά στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, με την περιοχή να μετρά τους περισσότερους νεκρούς σε όλο τον κόσμο, των ώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες πολλαπλασιάζουν τα περιοριστικά μέτρα.



Οι «Φάροι» Ορθοδοξίας στη Λατινική Αμερική!

Είναι οι Φάροι Ορθοδοξίας στη Λατινική Αμερική, αφού πρόκειται για τα Ορθόδοξα στολίδια της Βραζιλίας, της Αργεντινής, της Ουρουγουάης, της Χιλής, της Κούβας και της Βενεζουέλας.



Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής ψάχνουν κοινή λύση στη μαζική μετανάστευση από τη Βενεζουέλα

Πώς να αντιμετωπίσουν τη μαζική έξοδο πολιτών της Βενεζουέλας που εγκαταλείπουν τη χώρα τους για να ξεφύγουν από την οικονομική κρίση που τη μαστίζει; Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής συναντώνται στο Κίτο για να συζητήσουν για πρώτη φορά μια κοινή πολιτική αντιμετώπισης αυτής της άνευ προηγουμένου μεταναστευτικής κρίσης στην περιοχή.



Τέσσερις νεκροι και αρκετοί τραυματίες απο ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 ρίχτερ στο Πέρου

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 40 τραυματίστηκαν από σεισμό 5,2 βαθμών που σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στο νότιο Περού, ανακοίνωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας πολιτικής άμυνας.