Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

λαθραία τσιγάρα



Κατασχέθηκαν πάνω 300.000 λαθραία τσιγάρα – Τα έκρυβαν σε τόπια υφάσματος με σκοπό να τα εξάγουν στη Γαλλία

Μέλη εγκληματικής ομάδας έκρυβαν μέσα σε τόπια υφάσματος μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και τα φόρτωναν σε φορτηγό, με σκοπό να τα εξάγουν, με πλαστά τιμολόγια, στη Γαλλία.



Τεράστιο κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων στη «φάκα»

Οι συλληφθέντες, τρεις Έλληνες κι ένας αλλοδαπός, διώκονται ως μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία διακινούσε λαθραία, τόσο εντός όσο κι εκτός των ελληνικών συνόρων, μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι υπολογίζονται στα 5,8 εκατομμύρια ευρώ.



Κόρινθος: Συνελήφθη 47χρονος με 9.130 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και λαθραίου καπνού είχε στην κατοχή του ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο.



To ΣΔΟΕ εντόπισε παράνομο εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων στον Ασπρόπυργο

Tεράστιο αποθηκευτικό χώρο, εντός του οποίου υπήρχε μεγάλος αριθμός μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τσιγάρων, εντόπισε κλιμάκιο ελεγκτών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής, στην περιοχή του Ασπροπύργου. 



Συνελήφθη γυναίκα με πάνω από 5.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Μια 48χρονη αλλοδαπή συνελήφθη την Πέμπτη για λαθρεμπόριο τσιγάρων, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης λαθραίων προϊόντων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.



Συλλήψεις για αφορολόγητα τσιγάρα και καπνό στα Χανιά

Κύκλωμα αλλοδαπών που θησαύριζαν διοχετεύοντας μεγάλες ποσότητες αφορολόγητων πακέτων τσιγάρων και καπνού στην αγορά των Χανίων, εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αντιλήφθηκαν ότι κάτι ύποπτο κρυβόταν στην επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός 61χρονου.