Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

λάθος



Αυτά τα είδη παπουτσιού σου χαλάνε τα πόδια!

Γνωρίζεις ότι τα τακούνια βλάπτουν τα πόδια σου, όμως δεν είναι μόνο τα τακούνια! Υπάρχουν κι άλλα παπούτσια που βλάπτουν τα πόδια σου και πρέπει να αποφεύγεις να τα φοράς ή να μην τα φοράς για πολλές ώρες.



Αποσμητικό - το λάθος που κάνουν όλοι!

Τα αντιιδρωτικά περιέχουν την υψηλότερη ποσότητα συστατικών που ελέγχουν το ιδρώτα, μεταξύ όλων των αποσμητικών προϊόντων που διατίθενται στα ράφια των καταστημάτων. Και δεν είναι τυχαίο που συνιστάται να εφαρμόζονται πριν πέσετε για ύπνο για "μέγιστη" προστασία από την υγρασία και τη δυσοσμία.



"Μου βγήκε πολύ γλυκό!" - Πώς να σώσεις την κατάσταση (και το δείπνο)

Πώς μπορεί ένα φαγητό να σου βγει υπερβολικά γλυκό; Όταν η συνταγή ζητάει μέλι ή ζάχαρη (π.χ. για να σπάσει η οξύτητα της ντομάτας) κι εσύ το παρακάνεις, κατά λάθος, με την ποσότητα. Μπορείς να επανορθώσεις; Ναι, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips.



Μυστικά για το σωστό βούρτσισμα δοντιών

Η παραπληροφόρηση ή η ελλιπής ενημέρωση έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί να μπερδεύονται για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν για να έχουν ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.



Μητρετώδης - Κούκλατζης: Αποκαλύπτουν το λάθος που οδήγησε στη σύλληψή τους

Σχεδόν 20 μέρες μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης, όπου κρατήθηκαν για 167 μέρες, έρχονται στο φως πληροφορίες από τις καταθέσεις που έδωσαν στο ΓΕΣ αναφορικά με την περιπέτειά τους.



Το λάθος που κάνουν όλοι όταν ξεπαγώνουν κοτόπουλο και πως να το αποφύγετε

Αν και το κρέας από το κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο για να ξεπαγώσει.

Έτσι συχνά κάνουμε βλαβερά λάθη προσπαθώντας να επισπεύσουμε τη διαδικασία.