Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

λάμψη



12 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πλούσια και μακριά μαλλιά

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πλούσια και μακριά μαλλιά.

 Παρακάτω θα βρείτε 12 συμβουλές από δερματολόγους, ειδικούς σε θέματα μαλλιών:
 

Tip 1: Δοκιμάστε θεραπείες για επανόρθωση και αναδόμηση της τρίχας



Καστορέλαιο: Αυτά είναι τα οφέλη που έχει για τα μαλλιά

Είναι ήδη γνωστό πως το καστορέλαιο αποτελεί ένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για σπιτικές θεραπείες κυρίως για την ταχύτερη ανάπτυξή των μαλλιών.

Κι όμως κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει η Vogue India, φαίνεται να μην ισχύει, καθώς το καστορέλαιο ωφελεί τα μαλλιά κυρίως ως προς την ενυδάτωσή τους.



Απλές συμβουλές που θα κάνουν τα μαλλιά σας να μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα

Όλες θέλουν μαλλιά με άρωμα φρεσκάδας. Αλλά αν διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας δεν παραμένουν τόσο φρέσκα όσο θα θέλατε, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να το διορθώσετε.



Ξηρά μαλλιά: Ποιες είναι οι αιτίες - Τι μπορείτε να κάνετε

Τα ξηρά μαλλιά είναι συνήθως εύθραυστα.

Το ελαιόλαδο είναι «θαυματουργό» για τα ξηρά μαλλιά. Εφαρμόστε τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και κάντε ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.



Έτσι θα πετύχετε το τέλειο εορταστικό μακιγιάζ

Ακόμη κι αν τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και ο εορτασμός τους πρωτοφανής, αυτό δεν σημαίνει ότι την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς στο γεύμα ή το δείπνο με την οικογένεια δεν πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να δείχνετε, όπως κάθε χρόνο, φωτεινές και λαμπερές.



Πώς θα Κάνετε τον Νεροχύτη σας να Λάμψει

Είστε από αυτούς που θέλουν να λάμπει ο νεροχύτης τους; Κι όμως, μπορείτε να το πετύχετε χρησιμοποιώντας ένα υλικό που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας.