Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

λαμπερή επιδερμίδα



Μάσκα προσώπου με ανανά και καρύδα για λαμπερή επιδερμίδα

Αν θέλετε να έχετε λαμπερή επιδερμίδα, αυτή η σπιτική συνταγή είναι ιδανική και χρειάζεται μόνο δύο υλικά!

Ο ανανάς πλούσιος σε βιταμίνη C και πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αποτελεί συστατικό για πολλές κρέμες προσώπου ορισμένες από τις οποίες έχουν λευκαντικές ιδιότητες.



Σπιτική μάσκα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα

Θέλετε απαλή επιδερμίδα και βαθιά ενυδατωμένη με φυσικό τρόπο; Φτιάξτε εύκολα την παρακάτω μάσκα με δύο μόνο υλικά.

Το μέλι είναι ένα φυσικό υγραντικό. Αυτό σημαίνει ότι προσελκύει και διατηρεί την υγρασία, καθιστώντας το μια εξαιρετική αν και κολλώδη λύση για το ξηρό δέρμα.

Εφαρμογή



Λαμπερή επιδερμίδα με λαχανικά!

Θα δείτε ξαφνικά το δέρμα σας πιο λαμπερό, τα μάτια σας πιο φωτεινά και το σώμα σας απλά πανέμορφο.

1. Σπανάκι: Είναι πλούσιο σε ζεαξανθίνη και λουτεΐνη καροτενοειδή, ουσίες που μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο νεανικά και πιο φωτεινά. Επίσης το σίδηρο που περιέχει, είναι ένα σημαντικό μέταλλο που μπορεί να σας δώσει μια πιο υγιή όψη της επιδερμίδας.



Ενυδατική μάσκα προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα

Αν νιώθετε την επιδερμίδα σας αφυδατωμένη και ξηρή, δοκιμάστε να φτιάξετε εύκολα από το σπίτι μια μάσκα προσώπου με κρέμα γάλακτος και μαγειρική σόδα.

Περιέχει μέσης αλυσίδας λιπαρά οξέα σε ελεύθερη μορφή, σάκχαρα, βιταμίνες (ειδικά βιταμίνη Α), μέταλλα και ιχνοστοιχεία με αποτέλεσμα να αποκτήσετε άμεσα απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.



Το φρούτο με το οποίο θα αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα στο... λεπτό!

Οι φράουλες έκαναν ήδη την εμφάνιση τους στα super market! Πρόκειται για ένα άκρως θρεπτικό και υγιεινό φρούτο με πολύ λίγες θερμίδες, το οποίο μπορεί να αποτελέσει και τη βάση για πολλές μάσκες ομορφιάς.



Λαμπερή επιδερμίδα με καρπούζι και γιαούρτι

Το καρπούζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λειτουργεί ως αντιγηραντικό προιόν. Εκτός των άλλων θεωρείται και ως ένα από τα καλύτερα φυσικά τόνερ, ενώ απολεπίζει και ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει από τον ήλιο!Για λαμπερό, πιο μαλακό δέρμα