Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Λάκης Λαζόπουλος



Οι «Βάτραχοι» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Ύστερα από  την επιτυχημένη πορεία της παράστασης στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου , αλλά και σε όλη την Ελλάδα, οι «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη επιστρέφουν για τον δεύτερο κύκλο της περιοδείας στην Αττική, στην Χίο και στην Ελευσίνα, με σημαντική στάση την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.  



H ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου για τις πυρκαγιές

«Μια εικόνα από το μέλλον αγκαλιάστηκε με ένα στίχο απ' το παρελθόν», έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο instagram.

Οι καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα είναι πρωτόγνωρες. Πολλοί επώνυμοι μέσα από τα social media ανεβάζουν φωτογραφίες και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται. 



Η στιγμή που ο Λάκης Λαζόπουλος πλήγωσε τη Ναταλία Γερμανού! Τι λέει η παρουσιάστρια για το συμβάν

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο ΡΙΚ και τη συζήτηση κατά πόσο η σάτιρα μπορεί να πληγώσει κάποιους ανθρώπους, η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια εξομολόγηση:



Ο Λάκης Λαζόπουλος με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» στον ΑΝΤ1;

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται με το ένα πόδι στον ΑΝΤ1. Οι συζητήσεις που κάνει με τα στελέχη του σταθμού έχουν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι και αφορούν την αναβίωση των «Δέκα μικρών Μήτσων».

Το κανάλι αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτευχθεί η συμφωνία το προσεχές διάστημα σύμφωνα με την Real. 



Σκληρή επίθεση Δημήτρη Οικονόμου σε Λάκη Λαζόπουλο

"Έχω σκάσει από προχθές που διάβασα τη συνέντευξη του! Έχω σκάσει! Δηλαδή, ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά..."
 
 
 


Συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τη μητέρα του!

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για τη μητέρα του.